20.10.06
11:55
едно приятел4е ше си купува no-xplode.само4е незнае с какъв друг суплемент да го комбинира за оптимален ефект,тои иска да ка4и маса, и силата му да се увели4и
моля даите предложения.
21.10.06
01:57
cellmass
24.10.06
08:36
Да има ефект но трябва да го пие всеки ден и в точно указаните дозировки.Резултатите са страхотни/зависи кой какво очаква/ и затова продукта е толкова популярен.
26.10.06
22:13
Аз го пия no-xplode сега и има невероятен ефект... обаче това е буустър, дава сила и енергия за тренировката и само за това. Пие се един път на ден преди трен и сутрин на гладно в нетренировъчни дни..... обаче ако няма протеин или амино няма да има оптимален ефект!!!
Абе хора много се шуми около азотните бустери напоследък-каква е истината-чувам че са по силни от прохормоните....та имало бустер за около 20лв...вярно ли е и какво съдържа тоя бустер мама му стара-АРГИНИНА ли е тайната-питам щот ми трябва максимум напомпване....МЕРСИ
27.10.06
14:00
Първо за 20 лв. със сигурност не можеш да си намериш, за 20 лв чист аргинин на капсули по 500 мг.
Второ направих вече почти 2 месеца със Трибестан и No Burst, смятах да отворя отделна тема щом ги приключа.
Ефекта е минимален, след този цикъл определено съм на мнение че т.н. азотни буустери са силно прехвалени. вярно е, че имаш повече тонус в залата и не се уморяваш бързо, но като качване на силата не може вообще да се сравнява с креатина. Знаменитото напомпване не съм видял да е толкова голямо, може би на някой по изчистен от мен ще е по видимо /182 см, 87 кг, 26 г/. А доколкото съм чел и други теми за тези препарати, реално се получава напомпване в залата, но това не води до растеж, просто на следващият ден след тренировката стоиш малко по твърд, но след още един ден това спада.
не знам дали по някакъв начин двата препарата си пречат, но се учудвам и че не усещам трибестана.
откъм хранене нещата ми са максимално точни, освен това качествени ак, протеин, глутамин, витамини, казеин, фосфо-калций - С;
[quote author=“emergency_bg”]азотни буустери са силно прехвалени. вярно е, че имаш повече тонус в залата и не се уморяваш бързо, но като качване на силата не може вообще да се сравнява с креатина.
Aми да ти кажа пак зависи от конкретния човек.Може просто да не ти влияе AAKGто.Не съм забелязал прилив на енергия(най-вече защото NO BURST има energy complex(caffeine), а АТТАСКа, който аз пия -не), напомпванията са ненормални, силата ми се е качила много....
Просто от органиъм до организъм има голяма разлика.На теб не действа, но аз съм много доволен ;)
по здрави
27.10.06
23:05
[quote author=“emergency_bg”]Първо за 20 лв. със сигурност не можеш да си намериш, за 20 лв чист аргинин на капсули по 500 мг.
Второ направих вече почти 2 месеца със Трибестан и No Burst, смятах да отворя отделна тема щом ги приключа.
Ефекта е минимален, след този цикъл определено съм на мнение че т.н. азотни буустери са силно прехвалени. вярно е, че имаш повече тонус в залата и не се уморяваш бързо, но като качване на силата не може вообще да се сравнява с креатина. Знаменитото напомпване не съм видял да е толкова голямо, може би на някой по изчистен от мен ще е по видимо /182 см, 87 кг, 26 г/. А доколкото съм чел и други теми за тези препарати, реално се получава напомпване в залата, но това не води до растеж, просто на следващият ден след тренировката стоиш малко по твърд, но след още един ден това спада.
не знам дали по някакъв начин двата препарата си пречат, но се учудвам и че не усещам трибестана.
откъм хранене нещата ми са максимално точни, освен това качествени ак, протеин, глутамин, витамини, казеин, фосфо-калций - С;
каде си виждал аргин за 20 лв ? ако има такова нещо ще си купя и ще цъкам по 20 на ден
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече