Super Mass Gain na Nutrim

Темата е заключена.

21.10.06
13:56

Dнес си го купих и ме интересува по колко лажички да го пия....колко време преди и след тренировка да го зимам и във какво да го разтварям в мляко или вода  :?

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 05.04.09 04:51.

На етикета трябва да пише. Не съм го ползвал и затова не мога да ти дам точно отговор на първия ти въпрос, но за втория мога да кажа, че с мляко ще е по - добре. Аз като взимах протеин го взимах с мляко когато можех. Най - малкото се разтваряше по - добре.

21.10.06
18:39

Един съвет-избягвай Nutrim !

ludiaBG

22.10.06
11:59

на етикета пише иаз 1 пат си бях купил ама некачих даже и 1 грам от него незнам що то си пишеше там 60 грама ли бе6е колко 1 супена лажица е около 20 грама май :)

22.10.06
13:21

е добре като не е добър може ли да ми предлойите някои по добур от които да има ефек кажете само марака и цена плс

22.10.06
19:38

[quote author=“BLaIZInG”]е добре като не е добър може ли да ми предлойите някои по добур от които да има ефек кажете само марака и цена плс

До колко лева ти трябва ?

22.10.06
22:28

[quote author=“djpetko”]Един съвет-избягвай Nutrim !

избягвай всякакви БГ продукти. Най добре си вземи на Универсал или Оптимум. Аз най-доволен бях от ХХL на АВВ (59лв 2.8 кг).

23.10.06
09:10

[quote author=“RAMBO”][quote author=“djpetko”]Един съвет-избягвай Nutrim !

избягвай всякакви БГ продукти. Най добре си вземи на Универсал или Оптимум. Аз най-доволен бях от ХХL на АВВ (59лв 2.8 кг).

[quote author=“djpetko”]Един съвет-избягвай Nutrim !

незнам защо от мойта зала пичовете почти всички с малки изключения знаят само нутрим и секи път рекламират креатина му ама те си знаят ..

Иначе ако ще взимаш гейнер те съветвам да си земеш ProGold90 na Nutrim
:lol: половината пак е въглехидрати

09.07.07
12:52

:)  :) Абе колко струва 1 килограм Super mass gain na Нутрим !!!!!

09.07.07
20:54

Ай кажете бе !!!!!!!!!!!!!!!!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1