За маса

22.10.06
12:43

Можете ли да ми кажете какво да пия за покачване на теглото,тренирам от 2 месеца вече и сам с програма вече. Кажете ми какво да пия за покачване на маса

LU

22.10.06
12:44

аз мисля че ти е рано за добавки но се пак някво преинче, креатин някакав гаинер  разгледаи малко форума и ще намериш :)

и неси ли обаркал малко раздела :) тука е за хранене има си раздел и за добавки :)

Суроватъчен протеин и креатин. Зависи от паричните ти възможности.

30.10.06
13:02

Наи важното е редовното хранене(6-7) пати дневно!Иначе и добавките са от изклиучителна важност!пробваи като начало с p&b или universel gainer:) успех

ZO

10.11.06
22:04

[quote author=“Dr1f7_k1nG”]Наи важното е редовното хранене(6-7) пати дневно!Иначе и добавките са от изклиучителна важност!пробваи като начало с p&b или universel gainer:) успех

Хайде да не се изхвърляме с тая изключителна важност.Ще ти кажа какво е от изключителна важност-хранене и почивка.След това е тренировката и чак на четвърто място(при това не задължителни,т.е. прогрес може да има и без тях)добавките.Добре е да ги има,могат много да помогнат,но хранене,почивка и тренировка подходяща нямаш ли-нищо няма да се получи.Самото им име показва какво са-ДОБАВКИ,нещо,което подпомага целия процес,но само допълнително,не основно.
По темата:ти си почти начинаещ,така че по-добре по отношение на храненето просто яж повече,но недей да се тъпчеш(и на това ще му дойде времето :) ).Колкото до тренировката-сега му е времето да се постараеш да намериш най-добрите упражнения за те.Експериментирай,разбери оптималните за теб упражнения за всяка група.Така си поставяш основата за по-нататък,защото като позаякнеш и си си намерил оптималния начин на трениране ще си готов за по-бърз растеж.Колкото до добавките-не ти препоръчвам да вземаш нещо и ще ти кажа защо-като си начинаещ и без това растеш бързо,просто няма смисъл.Като напреднеш и попаднеш в застой-виж,тогава вече е добро време да почнеш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1