Възможно най-нискокалоричната храна

WI

24.10.06
23:56

Коя е тя?
Иска ми се да се запася за всеки случай с такава, в случай че ми падне пердето пред очите и почна да налитам на храна без да мисля.
Само да е нещо различно от плодове и зеленчуци.
Благодаря предварително.

25.10.06
01:37

пилешко/телешко месо,риба тон (по възможност не консерви) ориз,картофи(не пържени) мляко ,яйца това мисял  че е достатъчно  :wink:

25.10.06
08:51

Оризът и картофите в никакъв случай не могат да бъдат причислени към нискокалоричните храни, така че ги избягвай. От останалите можеш да си хапваш в разумни количества.

Поздрави!!!

WI

25.10.06
20:17

Благодаря на всички!

ИВ

13.11.06
17:34

Краставички и зеле. Хем нискокалорични, хем вкусни и полезни :).

DunevmotorSport

13.11.06
17:40

[quote author=“Nosferatu”]Краставички и зеле. Хем нискокалорични, хем вкусни и полезни :).

Еми да краставиците съдържат в себе си 90 % процента вода другото въглехидрати белтъчини не са усвоими от организма

12.02.07
12:57

[quote author=“Witch”]Коя е тя?
Иска ми се да се запася за всеки случай с такава, в случай че ми падне пердето пред очите и почна да налитам на храна без да мисля.
Само да е нещо различно от плодове и зеленчуци.
Благодаря предварително.

краставици
гъби
зеле
луканка:)

Георги Попов

17.04.07
21:09

е батка тая луканка пък защо си я пльокнал тука :) тя няма ли прекалено мн мазнинки ?

20.06.07
08:13

казано от DunevmotorSport на 13.11.06, 17:40:

[quote author=“Nosferatu”]Краставички и зеле. Хем нискокалорични, хем вкусни и полезни :).

Еми да краставиците съдържат в себе си 90 % процента вода другото въглехидрати белтъчини не са усвоими от организма

Как така не са усвоими? Може ли да обясниш

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1