24.10.06
23:56
Коя е тя?
Иска ми се да се запася за всеки случай с такава, в случай че ми падне пердето пред очите и почна да налитам на храна без да мисля.
Само да е нещо различно от плодове и зеленчуци.
Благодаря предварително.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
пилешко/телешко месо,риба тон (по възможност не консерви) ориз,картофи(не пържени) мляко ,яйца това мисял че е достатъчно :wink:
Оризът и картофите в никакъв случай не могат да бъдат причислени към нискокалоричните храни, така че ги избягвай. От останалите можеш да си хапваш в разумни количества.
Поздрави!!!
25.10.06
20:17
Благодаря на всички!
13.11.06
17:34
Краставички и зеле. Хем нискокалорични, хем вкусни и полезни :).
13.11.06
17:40
[quote author=“Nosferatu”]Краставички и зеле. Хем нискокалорични, хем вкусни и полезни :).
Еми да краставиците съдържат в себе си 90 % процента вода другото въглехидрати белтъчини не са усвоими от организма
[quote author=“Witch”]Коя е тя?
Иска ми се да се запася за всеки случай с такава, в случай че ми падне пердето пред очите и почна да налитам на храна без да мисля.
Само да е нещо различно от плодове и зеленчуци.
Благодаря предварително.
краставици
гъби
зеле
луканка:)
17.04.07
21:09
е батка тая луканка пък защо си я пльокнал тука :) тя няма ли прекалено мн мазнинки ?
казано от DunevmotorSport на 13.11.06, 17:40:
[quote author=“Nosferatu”]Краставички и зеле. Хем нискокалорични, хем вкусни и полезни :).
Еми да краставиците съдържат в себе си 90 % процента вода другото въглехидрати белтъчини не са усвоими от организма
Как така не са усвоими? Може ли да обясниш
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече