Пилешките сърца

Sportex

25.10.06
14:31

Какво ще кажете за тях?

Много ги обичам в масло. :)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

25.10.06
19:16

много яка храна :))
супер са и в масло и на скара, ама има и трик4е - преди скарата няколко 4аса в марината от лимонов сок, подправки и 1 лъжи4ка зехтин, за да поемат и да не стават сухи

FI

25.10.06
19:41

[quote author=“cran-berry”]много яка храна :))
супер са и в масло и на скара, ама има и трик4е - преди скарата няколко 4аса в марината от лимонов сок, подправки и 1 лъжи4ка зехтин, за да поемат и да не стават сухи

Мх това ще се пробва, звучи супер. :D

25.10.06
20:04

[quote author=“Sportex”]Какво ще кажете за тях?

Много ги обичам в масло. :)

... и настърган кашкавал!!! Убиец е!

[quote author=“cran-berry”]много яка храна :))

Благодаря за трикчето, ще трябва да се пробва  :)
И аз ги харесвам тези сърчица. Не знам какви са им хранителните стойности, но все пак на какъвто и режим да съм бих си ги позволил от време на време.

26.10.06
09:09

Звучи доста апетитно  :twisted:

FI

26.10.06
10:30

[quote author=“boxerg”][quote author=“cran-berry”]много яка храна :))

И аз ги харесвам тези сърчица. Не знам какви са им хранителните стойности, но все пак на какъвто и режим да съм бих си ги позволил от време на време.

Пилешки сърца имат 153 калории, 9 мазнини, 15 белтъчини, 1 въглехидрати на 100 гр.

[quote author=“fitday”][quote author=“boxerg”][quote author=“cran-berry”]много яка храна :))

Пилешки сърца имат 153 калории, 9 мазнини, 15 белтъчини, 1 въглехидрати на 100 гр.

offtopic
И още веднъж благодаря на любимото ми нежно създание от форума(базирам се на компетентните й мнения да не си помислите нещо:) ).

FI

27.10.06
10:06

[quote author=“boxerg”][quote author=“fitday”][quote author=“boxerg”][quote author=“cran-berry”]много яка храна :))

offtopic
И още веднъж благодаря на любимото ми нежно създание от форума(базирам се на компетентните й мнения да не си помислите нещо:) ).

Чак пак компететни.  :oops: Просто имам една две таблички запазени във Favorites.:D

27.10.06
17:14

fitday,ще дадеш ли линк към тея таблички,pls.че отдавна търсся и не мога да намеря.знам че има тъкива някъде тук ама не ги откривам.мерси предварително :)  :)  :)

FI

27.10.06
18:24

[quote author=“sweety_girl”]fitday,ще дадеш ли линк към тея таблички,pls.че отдавна търсся и не мога да намеря.знам че има тъкива някъде тук ама не ги откривам.мерси предварително :)  :)  :)

Едната е тази, която е в сайта:

http://www.bb-team.org/nutrition/table.php?t=1

А другата е от Спайдър спорт, само че направена малко по - готино. :)

http://www.programental.org/calories/

Иначе тcрся и в един сайт на немски:

www.naehrwertrechner.de

Sportex

28.10.06
03:11

Я кажете точно как ги готвите, щото аз съм малък и не готвя много. Сварих ги и после ги задуших в масло ама бяха доста несочни. Кажете рецепта с подробности. :D

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1