болка в праста на крака

ludiaBG

26.10.06
15:34

начи след трен за крака или за гръб когато правя тяга почва да ме боли яко праста на крака (големия праст на левия крак) някой има ли си на представа от какво може да е това и как мога да се управа ! Или тябва да хода на лекар

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
FZ

26.10.06
16:10

Пич т`ва не е нормално .
Най-добре отиди на лекар . :shock:

ludiaBG

26.10.06
16:40

аз даже доста време неса тренирал крака но сега напраих 1 трен и пак ме заболя :)

26.10.06
17:03

Според мен това е някакъв род схващане...най-добре иди на лекар :roll:

ludiaBG

26.10.06
19:18

сигорно след хижата ще ида :) дан ода неми направи някакав проблем като хода ся на балкан :)

Схващане или някакъв мускулен спазъм. Нещо такова. Не вярвам да е сериозно.

26.10.06
21:34

Не знам, схващнане ще да е особено ако по някой път имаш склонност да изпитваш краткотрайни, спонтанни болки в стъпалото и пръстите. Случвало ли ти се е някой от пръстите да ти се качи сам в/у друг, без ти да го искаш? Това е типично схващане. И затуй викам аз - краката винаги трябва да се топли...

ludiaBG

26.10.06
22:37

еми големия праст е малко по надолу от другите тва се получи от както почна да ме наболява ама тая травма се появи по мн странен начн

Вращах се един ден от училище с реиса (патувам около 1 час клисура карлово) и като слязах от реиса почна да ме боли ! изобщо преди това несам ги товарил нещо краката незнам и аз от кво се получи

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1