Биете ли се?

Темата е заключена.

27.10.06
00:35

Я кажете при вас как е? Аз мисля че имам .... “проблем”? .. не мога да се ядосам както трябва.. имате ли го този проблем и има ли лек против това?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

27.10.06
01:03

[quote author=“techo”]Я кажете при вас как е? Аз мисля че имам .... “проблем”? .. не мога да се ядосам както трябва.. имате ли го този проблем и има ли лек против това?

това какво общо има с културизма

и по темата : аз културист бияч не съм видял (само някви ей такива кът павел от бай брадър дет се се канят да праят нещо ама се оправдяния си търсят - и то не задруго ми щот са гащници)  :twisted:

27.10.06
09:10

[quote author=“hardboy”][quote author=“techo”]Я кажете при вас как е? Аз мисля че имам .... “проблем”? .. не мога да се ядосам както трябва.. имате ли го този проблем и има ли лек против това?

това какво общо има с културизма

и по темата : аз културист бияч не съм видял (само някви ей такива кът павел от бай брадър дет се се канят да праят нещо ама се оправдяния си търсят - и то не задруго ми щот са гащници)  :twisted:

AMuuuuuu MuTko DiMuTpoB 8)  :wink:

Bad_Boy_Killer

27.10.06
10:09

Доста Често
Живеем в двадесет и пьрви,писнало ми е всяка вечер някои да ми се дьрви

Темата е лишена от смисъл и не е свързана с тематиката на форума. Като си направил някой друг мускул и трябва да трепеш всеки на пътя си ли?! Дебилщини...

Петко К - съгласен.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1