Л-карнитин ?

SeLeCt

27.10.06
23:48

значи решил съм да чистя със Л-карнитин + кленбутерол + 1-2 стеройда ама тях няма да ги объждаме значи искам да знам дали от 5-7 гр дневно л-карнитина има по добро действие ?

28.10.06
00:11

Аз го пия по 4гр, за повече идва скъпо :?
Пий по 5-6гр.

SeLeCt

28.10.06
00:13

а на коя фирма го пиеш и действа ли ти добре ?

28.10.06
08:45

На коя ли не :roll: , взимаш който и да е , само да не  БГ.По принцип не го усещам, може и да си въобразявам, но имам чувството, че се потя много от него.

28.10.06
10:02

Недей взема повече от 10г дневно. Чел съм, че такова количество може да предизвика стомашни проблеми.

Ми до 7 гр. няма да имаш проблеми, но не очаквай от него да изчистиш. Избери такъв зоб, който ще ти помогне и да поорелефиш. Просто помисли върху комбинацията и ще стане работата.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1