Най-често "използваните" храни по време на НВД?

28.10.06
20:48

Кои са те? Малко семпла темичка, но общо взето това ми е въпроса.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
FI

28.10.06
21:42

[quote author=“techo”]Кои са те? Малко семпла темичка, но общо взето това ми е въпроса.

При мен първите три места заемат: месо(пилешко), яйца и салата(предимно зелена).

DunevmotorSport

29.10.06
08:46

Е при мен е така месо пилешко телешко ябълки кисело мляко прясно мляко риба тон мед ми това е в общи линии

29.10.06
09:07

Месо, риба, яйца, извара, овес, неполиран ориз, зеленчуци, сирене и плодове в минимални количества.

29.10.06
14:30

тъй като хрананта ще в малки количества, трябва да и се вдигне качеството:

Пш. зародиш, трици /за екстремистите  :wink: , обаче са супер полезни/

29.10.06
23:46

[quote author=“tpd”]тъй като хрананта ще в малки количества, трябва да и се вдигне качеството:

при НВД не бих предпочел пшеничения зародиш, по скоро картофи, както знаете с прекаленото количество пш.зар. след време всичко което хапнете ще ви се лепи като мазнинки

30.10.06
07:52

я разяснете само тоз пшеничен зародиш как се прави с какво се приготвя и кога да го ям , защото за първи път си всех ония ден и нз  :lol: ?

малко се отклонявам от темата , но те вече изредиха повечето  :wink:

30.10.06
08:54

[quote author=“alex”][quote author=“tpd”]тъй като хрананта ще в малки количества, трябва да и се вдигне качеството:

при НВД не бих предпочел пшеничения зародиш, по скоро картофи, както знаете с прекаленото количество пш.зар. след време всичко което хапнете ще ви се лепи като мазнинки

Обоснови се, че ако знаеш колко месеци ядях пш.зародиш, значи сега да съм станал слон :twisted:

FI

30.10.06
09:19

[quote author=“alex”][quote author=“tpd”]тъй като хрананта ще в малки количества, трябва да и се вдигне качеството:

Това немога да го потвърдя, аз съм на НВД от август и всяка сутрин на закуска с овесените ядки ям и пшеничен зародиш. Свалям без абсолютно никакъв проблем , а и пшеничения зародиш спомага за ходенето до WC.

30.10.06
18:53

[quote author=“emzo”][quote author=“alex”][quote author=“tpd”]тъй като хрананта ще в малки количества, трябва да и се вдигне качеството:

Обоснови се, че ако знаеш колко месеци ядях пш.зародиш, значи сега да съм станал слон :twisted:

преди време, бях чел една статия за пшеничения зародиш, ако прекаляването с него е доста голямо води до затлъстяване, а и не е полезен в големи количества, т.к. пречел нещо за бъбреците ама не съм много сигурен дали за тях беше или за др. орган. Имах период, в който всяка сутрин наблягах на зародиша, тогава проблем никакъв, качвах си яко маса и бях спокоен, след време като минах на НВД и от малкото картофи (щото ептем без въглехидрати не става), които хапвах ми се лепеше, с тренировки, които са изпробвани на мен 100% - не знам вие си решавате ! ! !

Така че внимавайте с него, яжте но в умерени количества !  Да речем не повече от 100-200гр. на ден !

30.10.06
21:49

@alex - не целя по никакъв начин да те обидя, но това, което си написал са пълни глупости !

01.11.06
00:34

[quote author=“emzo”]@alex - не целя по никакъв начин да те обидя, но това, което си написал са пълни глупости !

мммм :? не бих казал че са глупости, просто усвояването при всеки е различно, както със всички др. добавки :wink:  :lol:

02.11.06
07:08

Та какви храни трябва да се ползват ?

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1