01.11.06
13:52
е момчета и момичета изкам да ви представя един спорт за силни хора много от вас обичат да правят мускули и да тренират е това е саваршен спорт за тези хора ругби е игра кадето мисалта силата и пак силата е на парво място.e ако има заинтересовани нека се сваржат с мене ;-)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=11573&view=1&photo=1
това са снимки на един от наи-приятните отбори по ръгби Левски Софиа
нека потренираме малко ;-) фитнес ръгби това са спортове за силни хора :lol:
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
01.11.06
13:59
Ръгби според мен е невъзможно да се комбинира с фитнес,защото ръгбито често е съпровождано от много контузии,които възпрепятстват силовите тренировки...виж плуване и фитнес по става :wink:
01.11.06
16:21
И аз го уважавам много този спорт. Няма почва у нас обаче поради ред причини.
01.11.06
17:07
И мене ме кефи, няколко пъти сме се събирали да играем на стадиона с приятели, но топката беше за американски футбул, но ние играем ръгби :). Ръгбито е много по яко от амеркианския футбол , особено заради това че хората не са с кашони и каски.
Това са момчетата от Левски и доста пъти когато тиваме да ритаме ги виждаме да тренират на “Балона” И не един път съм седял да ги гледам. Има и няколко момчета колкото мен на 17 години :) Помня от 199 Стаси мисля, има го и на снимки :) Може и да се позамисля :]
За сега нямам време но скоро може да се реша да се запиша
П.П.- Нова Зеландия са луди :)
Виждам че има и доста 88 набор :)
Аз съм голям фен на ръгбито но за съжаление в моя зае*ан град няма такъв клуб до колкото знам иначе с голямо удовоствие бих го практикувал.
а къде в софия може да се тренира ръгби или американски футбол? .... и да е за по-млади :) щот съм на 16 :P
01.11.06
22:32
малко не ми харесват екипчетата! .. едни такива късички! :lol:
02.11.06
13:01
много се радвам че има интарес от силните в този форум ми изтината е че няма чак толко контузии защото има по 3-4 ма4а на година + 1-2-3 турнира по ръгби 7.по опасни за контузии са мачовете по ръгби 15 а те са само 3-4-макс 6 на година през останалото време ръгбито си е чист фитнес :lol: да наистина правиме по няколко тренировки на стадион герена но по често може да ни намерите в лекоатлетическата писта в зоната на щангите :twisted: е и което е като + в това да трениеаш ръгби в Левски е безплатния фитнес и много пи4ове с които се запознаваш а на мача те са готови да умрат за теб :lol:
в отбора има сякакви момчета които са трениеали сякакви спортове Силов трибои Борба(доста) Гребане хахах даже и Бреик и естествено футбол :shock:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече