Спорт за силните

RU

01.11.06
13:52

е момчета и момичета изкам да ви представя един спорт за силни хора много от вас обичат да правят мускули и да тренират е това е саваршен спорт за тези хора ругби е игра кадето мисалта силата и пак силата е на парво място.e ако има заинтересовани нека се сваржат с мене ;-)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=11573&view=1&photo=1
това са снимки на един от наи-приятните отбори по ръгби Левски Софиа
нека потренираме малко ;-) фитнес ръгби това са спортове за силни хора  :lol:

InDaHEad

01.11.06
13:59

Ръгби според мен е невъзможно да се комбинира с фитнес,защото ръгбито често е съпровождано от много контузии,които възпрепятстват силовите тренировки...виж плуване и фитнес по става :wink:

01.11.06
16:16

зоб и ръгби се съпровождат обаче :lol:

И аз го уважавам много този спорт. Няма почва у нас обаче поради ред причини.

_ZOB_DOG_

01.11.06
17:07

И мене ме кефи, няколко пъти сме се събирали да играем на стадиона с приятели, но топката беше за американски футбул, но ние играем ръгби :). Ръгбито е много по яко от амеркианския футбол , особено заради това че хората не са с кашони и каски.

01.11.06
17:50

Това са момчетата от Левски и доста пъти когато тиваме да ритаме ги виждаме да тренират на “Балона” И не един път съм седял да ги гледам. Има и няколко момчета колкото мен на 17 години :) Помня от 199 Стаси мисля, има го и на снимки :) Може и да се позамисля :]

За сега нямам време но скоро може да се реша да се запиша

П.П.- Нова Зеландия са луди :)

Виждам че има и доста 88 набор :)

01.11.06
19:49

Аз съм голям фен на ръгбито но за съжаление в моя зае*ан град няма такъв клуб до колкото знам иначе с голямо удовоствие бих го практикувал.

01.11.06
20:23

а къде в софия може да се тренира ръгби или американски футбол?  .... и да е за по-млади :) щот съм на 16   :P

B_

01.11.06
22:32

малко не ми харесват екипчетата! .. едни такива късички! :lol:

RU

02.11.06
13:01

много се радвам че има интарес от силните в този форум ми изтината е че няма чак толко контузии защото има по 3-4 ма4а на година + 1-2-3 турнира по ръгби 7.по опасни за контузии са мачовете по ръгби 15 а те са само 3-4-макс 6 на година през останалото време ръгбито си е чист фитнес  :lol: да наистина правиме по няколко тренировки на стадион герена но по често може да ни намерите в лекоатлетическата писта в зоната на щангите  :twisted: е и което е като + в това да трениеаш ръгби  в Левски е безплатния фитнес и много пи4ове с които се запознаваш а на мача те са готови да умрат за теб  :lol:
в отбора има сякакви момчета които са трениеали сякакви спортове Силов трибои Борба(доста) Гребане хахах даже и Бреик и естествено футбол  :shock:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1