02.11.06
12:43
има няква БГ добавка която видях за прав пат в4ера в залата . и ми хареса цената на глутамина 120г-16лв . някои ползвал ли е продукт на тази фирма и какво впечатление има за него
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
NOW Foods Витамин Б-12 Complex Liquid
Витамин Б-12 в течна форма
NOW Foods Kre-Alkalyn
Кре-Алкалин
Още предложения от BB-Shop
02.11.06
14:34
Български ли са не ги хваля. :D
02.11.06
14:54
само като видя цената и ми става ясно... :?
02.11.06
15:46
За тази цена не очаквай нещо много добро.
02.11.06
16:21
power food ne sa li nemski?
02.11.06
16:23
Не Български са .
Бъркаш ги с други.
Ползвал съм им L-CARNITINE-EXTREME и съм доволен!!!
Хайде другите, като направите изследвания и докажете че не струват, или най-малко като сте пробвали даден продукт тогава да изказвате мнение! :twisted:
а да не пускам нова тема даи те мнение за JK (само хора които са зимали от продуктите)и по точно за суроватачният им протеин
03.11.06
15:28
Аз ще допълня и който ги е изследвал . :!: :!: :!:
[quote author=“ludia”]има няква БГ добавка която видях за прав пат в4ера в залата . и ми хареса цената на глутамина 120г-16лв . някои ползвал ли е продукт на тази фирма и какво впечатление има за него
Малко късно се вкл. по темата, но скоро взех CEE (креатин етил естер) от power food (не намерих друга марка) и съм доволен. 100гр. за 16 лв. ме караха да бъда скептично настроен,обаче действа.Повече сила,повече енргия,15 мин. след приема се усеща повишен мускулен тонус .
Взимам по 2гр. 15мин преди трен. , а в нетрен. ден по 2гр. сутрин преди закуска.
Пробвал съм американски кре-алкалин(120 капсули за 80 лв). Ефекта е подобен.
От power food съм ползвал и л-карнитин и също съм доволен, но нямам база за сравнение.
добри са!! В момента пия три креатин малат и глутамин на power food и съм много доволен. Качвам сила и се възтановявам много добре, креатина ти прави тренировката по-пълноценна, а с глутамина възтановяването по-добро.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече