power food

02.11.06
12:43

има няква БГ добавка която видях за прав пат в4ера в залата . и ми хареса цената на глутамина 120г-16лв . някои ползвал ли е продукт на тази фирма и какво впечатление има за него

FZ

02.11.06
14:34

Български ли са не ги хваля.  :D

Sourcemag

02.11.06
14:54

само като видя цената и ми става ясно...  :?

ieieie

02.11.06
15:46

За тази цена не очаквай нещо много добро.

MI

02.11.06
16:21

power food ne sa li nemski?

FZ

02.11.06
16:23

[quote author=“mincho666”]power food ne sa li nemski?

Не Български са .
Бъркаш ги с други.

02.11.06
17:01

Ползвал съм им L-CARNITINE-EXTREME и съм доволен!!!
Хайде другите, като направите изследвания и докажете че не струват, или най-малко като сте пробвали даден продукт тогава да изказвате мнение!  :twisted:

03.11.06
13:24

а да не пускам нова тема даи те мнение за JK (само хора които са зимали от продуктите)и по точно за суроватачният им протеин

FZ

03.11.06
15:28

[quote author=“ludia”]а да не пускам нова тема даи те мнение за JK (само хора които са зимали от продуктите)и по точно за суроватачният им протеин

Аз ще допълня и който ги е изследвал .  :!:  :!:  :!:

13.12.06
12:10

[quote author=“ludia”]има няква БГ добавка която видях за прав пат в4ера в залата . и ми хареса цената на глутамина 120г-16лв . някои ползвал ли е продукт на тази фирма и какво впечатление има за него

Малко късно се вкл. по темата, но скоро взех CEE (креатин етил естер) от power food (не намерих друга марка) и съм доволен. 100гр. за 16 лв. ме караха да бъда скептично настроен,обаче действа.Повече сила,повече енргия,15 мин. след приема се усеща повишен мускулен тонус .
Взимам по 2гр. 15мин преди трен. , а в нетрен. ден по 2гр. сутрин преди закуска.
Пробвал съм американски кре-алкалин(120 капсули за 80 лв). Ефекта е подобен.
От power food съм ползвал и л-карнитин и също съм доволен, но нямам база за сравнение.

14.12.06
17:33

добри са!! В момента пия три креатин малат и глутамин на power food и съм много доволен. Качвам сила и се възтановявам много добре, креатина ти прави тренировката по-пълноценна, а с глутамина възтановяването по-добро.

15.12.06
19:54

добри са за български ,обаче ако имаш кинти си зимаи вносни. :D

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1