03.11.06
22:29
Здравейте занимавам се сериозно със фитнес от 4 месеца и половина първо сваллях по програмата от сайта свалих 20 килограма.Сега искам да качвам що годе безопасно повече ММ по-малко мазнини та да ги свали лесно после при НВД след време(че не искам па да стана торба).
Значи на 15 години съм.висок съм около 1.77 и тежа 75 килограма имам исвестно количество доста ММ но има все още леки признаци от преди.Още сам начинаеш 4 месеца стаж не са нищо и гледам да трупам опит.Та гледах таблицата там
видех едно уравнение исчислих че мога да приемам 1206 кал. на ден.И кво гледах правих тва сатворих:
7ч:100г овесени ядки
обесмаслено мляко 1 кофичка
3 белтъка и 1 жълтък
10ч:едно обесмаслено мляко
2-банана
13:300г пилешко месо
2 филий типов хляб
салата
16ч:макарони или ориз или картофи
18ч:протеинова напитка и 1-2 плода
19ч:тренировка
1-2 лъжици мед
и нз после тренировката ми свършва към 8:10 и 20
и след това незнам поправяйте помагаите даваите мнение моля ви!Благодаря!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
05.11.06
21:37
добре сега някой наистина моля да помогне и да даде мнения за вапроса ми в горния пост и мнение за режима добре ли е за качване на мм и не мн мазнини?
05.11.06
22:16
добре де вече 170 човека са видели никой ли неможе да ми помогне мого четох и неможах да разбера как цялостно да си изчисля дневния прием на калории белтъчини въглехидрати и т.н искам да свалям мазнината но и да качвам искам да изпробвам и калорийния шок но незнам точно как моля за разяснения :(
05.11.06
23:57
[quote author=“Me4o_Destroyer”]добре де вече 170 човека са видели никой ли неможе да ми помогне мого четох и неможах да разбера как цялостно да си изчисля дневния прием на калории белтъчини въглехидрати и т.н искам да свалям мазнината но и да качвам искам да изпробвам и калорийния шок но незнам точно как моля за разяснения :(
Мечо 1200Калорий са малко дори за анорексичкa!
Недей да забравяш че тялото се нуждае от енергия за да расте (височина в твоята възраст и развитие на половата система )
с толкова оскъдно хранене ти поставяш организма си пред енергийна криза
Съвет приемай Най-малко!!! 2500-3000Калорий !!! но избягвай простите въглехидрати и наситените мазнини
Спирам дотук ако има още нещо питай но не си играй с огъня (храненето)
[quote author=“Me4o_Destroyer”]добре сега някой наистина моля да помогне и да даде мнения за вапроса ми в горния пост и мнение за режима добре ли е за качване на мм и не мн мазнини?
КАк ги сметна тези 1206 ккал?
БМР=((66+(13,7*75)+(5*177)-(6,8*15))*1,55)=2908.58 ккал при 3-5 тренировки седмично
2910 ккал са ти за да поддържаш тези 75 кг. За да качваш трябва да прибавиш поне 500 ккал и стават 3410 ккал. на ден. Като от белтъчини ще ти трябват поне 150гр=600ккал. Другите си ги набавяш от въглехидрати и мазнини(1гр въгл.=4ккал, 1гр. мазнини=9ккал)Виж в момента по колко калории приемаш и постепенно почни да ги увеличаваш (например с по 100ккал на ден),за да не се омазниш излишно.Предполагам за момента ще е добре да се придържаш към РБР. Всичко за него е тук:
http://bb-team.org/nutrition/000177.php
06.11.06
20:39
благодаря!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече