Малко помощ ако може?

03.11.06
22:29

Здравейте занимавам се сериозно със фитнес от 4 месеца и половина първо сваллях по програмата от сайта свалих 20 килограма.Сега искам да качвам що годе безопасно повече ММ по-малко мазнини та да ги свали лесно после при НВД след време(че не искам па да стана торба).
Значи на 15 години съм.висок съм около 1.77 и тежа 75 килограма имам исвестно количество доста ММ но има все още леки признаци от преди.Още сам начинаеш 4 месеца стаж не са нищо и гледам да трупам опит.Та гледах таблицата там
видех едно уравнение исчислих че мога да приемам 1206 кал. на ден.И кво гледах правих тва сатворих:
7ч:100г овесени ядки
обесмаслено мляко 1 кофичка
3 белтъка и 1 жълтък

10ч:едно обесмаслено мляко
2-банана

13:300г пилешко месо
2 филий типов хляб
салата

16ч:макарони или ориз или картофи

18ч:протеинова напитка и 1-2 плода

19ч:тренировка

1-2 лъжици мед

и нз после тренировката ми свършва към 8:10 и 20

и след това незнам поправяйте помагаите даваите мнение моля ви!Благодаря!

05.11.06
21:37

добре сега някой наистина моля да помогне и да даде мнения за вапроса ми в горния пост и мнение за режима добре ли е за качване на мм и не мн мазнини?

05.11.06
22:16

добре де вече 170 човека са видели никой ли неможе да ми помогне мого четох и неможах да разбера как цялостно да си изчисля дневния прием на калории белтъчини въглехидрати и т.н искам да свалям мазнината но и да качвам искам да изпробвам и калорийния шок но незнам точно как моля за разяснения :(

morphey

05.11.06
23:57

[quote author=“Me4o_Destroyer”]добре де вече 170 човека са видели никой ли неможе да ми помогне мого четох и неможах да разбера как цялостно да си изчисля дневния прием на калории белтъчини въглехидрати и т.н искам да свалям мазнината но и да качвам искам да изпробвам и калорийния шок но незнам точно как моля за разяснения :(

Мечо 1200Калорий са малко дори за анорексичкa!
Недей да забравяш че тялото се нуждае от енергия за да расте (височина в твоята възраст и развитие на половата система )
с толкова оскъдно хранене ти поставяш организма си пред енергийна криза
Съвет приемай Най-малко!!! 2500-3000Калорий !!! но избягвай простите въглехидрати и наситените мазнини
Спирам дотук ако има още нещо питай но не си играй с огъня (храненето)

06.11.06
10:10

[quote author=“Me4o_Destroyer”]добре сега някой наистина моля да помогне и да даде мнения за вапроса ми в горния пост и мнение за режима добре ли е за качване на мм и не мн мазнини?

КАк ги сметна тези 1206 ккал?
БМР=((66+(13,7*75)+(5*177)-(6,8*15))*1,55)=2908.58 ккал при 3-5 тренировки седмично
2910 ккал са ти за да поддържаш тези 75 кг. За да качваш трябва да прибавиш поне 500 ккал и стават 3410 ккал. на ден. Като от белтъчини ще ти трябват поне 150гр=600ккал. Другите си ги набавяш от въглехидрати и мазнини(1гр въгл.=4ккал, 1гр. мазнини=9ккал)Виж в момента по колко калории приемаш и постепенно почни да ги увеличаваш (например с по 100ккал на ден),за да не се омазниш излишно.Предполагам за момента ще е добре да се придържаш към РБР. Всичко за него е тук:
http://bb-team.org/nutrition/000177.php

06.11.06
20:39

благодаря!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1