проблем при съставяне на програма !!!

Темата е заключена.

08.11.06
13:19

Здравейте,
имам лек проблем при съставянето на  програмата ми за тренировка. В момента нямам възможност да тренирам повече от 2 пъти на седмица и много се чудя как да си съставя програмата. Ще тренирам вторник и петък. Моите идеи са за 2 пъти тренировка на цялото тяло ( базова тренировка)  или да разделя тялото на 2 и да тренирам така по 3 мускулни групи на тренировка и така всеки мускул само веднуж в седмицата ! И при двата вариянта ми се получават по около 36/40 серии на тренировка, но друг начин не виждам.

Който има идеи  нека сподели! Благодаря предварително !

Поздрави

P.S. Аз може би давам предимство на тренировката на цялото тяло 2 пъти на седмица.

Петко К - не пускай еднакви теми в различните раздели!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

08.11.06
20:30

аз съм за тренировка 2 пъти на цялото тяло:
1клек
2лег
3тяга
4арнолд преси
5сгъване за бицепс
6кофички
7корем

или нещо от сорта  8)

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1