08.11.06
21:15
Ситуацията е следната: пътувам за някъде си(чужбина) със самолет. Мога ли да си взема протеинчето(кутия 500 гр) и да го сложа в багажа, не ръчния, ами другия. Възможно ли е да имам проблеми? Към кой да се обърна, да ми каже със сигурност как стоят нещата? :)
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
08.11.06
21:20
[quote author=“koisymazzz”]Ситуацията е следната: пътувам за някъде си(чужбина) със самолет. Мога ли да си взема протеинчето(кутия 500 гр) и да го сложа в багажа, не ръчния, ами другия. Възможно ли е да имам проблеми? Към кой да се обърна, да ми каже със сигурност как стоят нещата? :)
Само в ръчния са новите ограниячения. Няма проблеми да си носиш.
08.11.06
21:39
Абе остави ти проблеми да няма, ако е за Европа ок, но ако е за САЩ или се минава през въздушното пространство на САЩ :lol: , послединте новости са че има вече ограничение дори за парфюмите които носиш, трябва да са в прозрачни шишета и не повече от 150мл :lol: . Аз очаквам в близко бъдеще до САЩ да се пуска само с ръчен багаж не по-тежък от 300гр и само в хартиена торбичка :lol: . Практиката е елементарна, винаги преди път се обаждай на летището, имат си телефон за актуална информция, но не виждам причина да не си го направил още при закупуването на билета. :wink:
08.11.06
21:44
[quote author=“jdoe”]Абе остави ти проблеми да няма, ако е за Европа ок, но ако е за САЩ или се минава през въздушното пространство на САЩ :lol: , послединте новости са че има вече ограничение дори за парфюмите които носиш, трябва да са в прозрачни шишета и не повече от 150мл :lol: . Аз очаквам в близко бъдеще до САЩ да се пуска само с ръчен багаж не по-тежък от 300гр и само в хартиена торбичка :lol: . Практиката е елементарна, винаги преди път се обаждай на летището, имат си телефон за актуална информция, но не виждам причина да не си го направил още при закупуването на билета. :wink:
Да ама не се говори за ръчния багаж в темата. :shock:
нямаш никакъв проблем.Аз си докарах 10либри протеин и nitrix.Никой няма да ти направи проблем
08.11.06
22:09
[quote author=“ridddick”]
нямаш никакъв проблем.Аз си докарах 10либри протеин и nitrix.Никой няма да ти направи проблем
Кога и от къде си пътувал?
Наще ми казват да не вземам никакви добавки, щели сме да имаме проблеми на митницата! :shock:
Искам си суроватката просто за консумация там, за да не стана кожа и докато се върна. Патил съм веднъж!
Пътувал съм от германия до бг и обратно с австрийски и немски линии - няма проблем. пренасял съм кила креатин, глуамин, амино, протеин 4,5 кила и т.н.
08.11.06
22:47
Ако не е в личния багаж никой нищо няма да ти каже.
09.11.06
11:42
Преди месец се върнах от Бостън и в единия куфар имах 4 либри ON. Няма никакви проблеми. Ако искаш може да си вземеш и меч стига да имаш бележка, че е за колекционерски цели. :lol:
09.11.06
21:16
а може ли да се изпраща като кулет/колет(как се пише бе да го еба) от щатите и какви ще са митата горе-долу :?: щото аз чакам пратка :P
Няма никъф проблем да ти направят ... На мен ми донесаха от САЩ 2 кг протеин Universal ... На чичо никфи проблеми не му беха напраили
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече