Посъветвайте ме

08.11.06
21:50

На 17 години сам.Тренирал сам около 6 месеца тежа 68кг и сам висок 1.87.Мисля да зимам някакви добавки за покачване на мускулна маса , но незнам точно какви. Ако някой има идеа да пише. Мерси ;)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
Sportex

08.11.06
21:57

Протеин най-добре. Комбинирай с каквито искаш други суплементи, но той е задължителен при теб.

08.11.06
22:23

[quote author=“Sportex”]Протеин най-добре. Комбинирай с каквито искаш други суплементи, но той е задължителен при теб.

Да ми кажеш някой добра марка протеин и с каква даго комбинирам , за да има махимален ефект  :wink:

Sportex

08.11.06
22:26

[quote author=“Tombi”][quote author=“Sportex”]Протеин най-добре. Комбинирай с каквито искаш други суплементи, но той е задължителен при теб. Да ми кажеш някой добра марка протеин и с каква даго комбинирам , за да има махимален ефект  :wink:

Най-добрите са американските добавки. Комбинирай с глутамин и креатин и амино ама е много скъпо всичко навъднъж, ако можеш да си го позволиш ще имаш голям прогрес несъмнено.

08.11.06
22:33

Най-добрите са американските добавки. Комбинирай с глутамин и креатин и амино ама е много скъпо всичко навъднъж, ако можеш да си го позволиш ще имаш голям прогрес несъмнено.

Мерси  :D

И аз съм на това мнение - протеин + креатин.

SOYER

09.11.06
00:47

Вземи си Трибестфорст, това е Трибестан и Креатин в едно,не е скъпо 10 лв 60 хапчета,има го в аптеките

09.11.06
11:32

[quote author=“SOYER”]Вземи си Трибестфорст, това е Трибестан и Креатин в едно,не е скъпо 10 лв 60 хапчета,има го в аптеките

Как се пият тези хапове, по колко.Ти пил ли си такива ?

SOYER

09.11.06
20:13

Значи пият се по 6 хапчета на ден, 2 сутрин 2 на обед 2 вечер, аз лично не съм ги пил но скоро ще си взема,един приятел ми ги препоръча

11.11.06
21:55

SOYER

Искам да попитам за Трибестфорст , за кво става реч - на хапчета е ок ама несъм запознат със самия продук , ако може да обесниш какво е  много ще се радвам .

SOYER

12.11.06
02:44

Еми значи, главната съставка на Трибестфорста е трибестана, който който всъщност е билката на име (tribulis) или нещо такова, основната й функция е да покачва нивото на тестостерона в човешкото тяло по естествен начин.А също така мисля че помага и при проблепи с  :oops:  (секса) . А вече креатина предполагам знаеш за какво е. :wink:

WE

12.11.06
19:42

[quote author=“Sportex”]Най-добрите са американските добавки. Комбинирай с глутамин и креатин и амино ама е много скъпо всичко навъднъж, ако можеш да си го позволиш ще имаш голям прогрес несъмнено.

Това е варианта! Трибестана няма да ти помогне особено да качиш мускул.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1