Препорьчайте ми Л - карнитин

09.11.06
21:09

Здравейте, занимавах се с фитнес преди 3 -4 годи ни от тогава спрях всякакви спортни занимания и позьтльстях - да ги речем 10 -тина кила, решил сьм до лятото да ги махна не ги бьрзам, но смятам като за начало да опитам с някакви “помощни средства” и сьм се насочил именно кьм Л - карнитина, но тьй като от хранителни добавки не разбирам моля да ми препорьчате Л карнитин на дадена фирма който да сте пробвали и а има ефект
изчетох почти целия форум и всяка статийка за Л карнитин + това което намерих в гугьл, открих много противоречиви неща но все шак общото което намерих за него ми допада и смятам че в това което сьм започнал ще ми помогне
Благодаря предварително

Biotech, ON, Universal май имаха добър карнитин, BSN, Dymatize. Фирми колкото искаш и то доста добри.

10.11.06
00:49

Всичките са хубави НО цената е важна...Аз си взех за 40кинта на ОН 30 капсули и както се сещаш свършват за20тина дни...(500мг е)

Вече минах на доста по ефтин вариант, PowerFood 23лв. е 90капсули(500мг) доста хора са го използвали и казват че бива :P Аз съм още в началото на употребата му :D

FZ

10.11.06
11:47

[quote author=“jelqzkov”]Здравейте, занимавах се с фитнес преди 3 -4 годи ни от тогава спрях всякакви спортни занимания и позьтльстях - да ги речем 10 -тина кила, решил сьм до лятото да ги махна не ги бьрзам, но смятам като за начало да опитам с някакви “помощни средства” и сьм се насочил именно кьм Л - карнитина, но тьй като от хранителни добавки не разбирам моля да ми препорьчате Л карнитин на дадена фирма който да сте пробвали и а има ефект
изчетох почти целия форум и всяка статийка за Л карнитин + това което намерих в гугьл, открих много противоречиви неща но все шак общото което намерих за него ми допада и смятам че в това което сьм започнал ще ми помогне
Благодаря предварително

ON,  ULTIMATE NUTRITION , UNIVERSAL .
:wink: Само гледай да не е български .  :D
И не забравяй ,че L-КАРНИТИНА не прави чудеса той трябва да е съчетан с добър хранителен режим и тренировка.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1