10.11.06
10:10
Такам предполагам всеки един от тези продукти се яде в определено време(да кажем след тренировка,вечер и т.н.).Също да ви питам добре ли е ако 30-45 минути след тренировка да ям 2 филиики черен хляб бонус и 4 яйца(като от тях има само 1 жълтък).И яйцата не са варени,просто ми се повръща от варени яйца :oops: .Също искам да стопя малко коремчето.Та всеки ден или през ден пия по половин литър обезмаслено мляко (0.1%).Та ако искам да свалям корема да го пия ли млякото въобще и какво можете да ми кажете за мюслито и евентуално какво да ми препоръчате?Вчера ядох едно мюсли,ама там имаше и семки.То тва си е направо мазно.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
10.11.06
11:05
Яйцата е добре да ги ядеш сутрин 4 белтука са малко яж по 7-8 поне като не ги ядеш варени ги прави пържени но гледай ги правиш в тези тигани алуминиевите със специалното покритие на тях се пържи без мазнина, ориза го яж сутрин с яйцата и след трен, месото го разпредели в останалите хранения през деня, след тренировка е добре да приемаш суроватъчен протеин, яйцата със филийките бонус лед тренировка са също добър избор,млякото го приемай като втора закуска например ако закусваш в 10.00 в 12.00 пиеш 1л мляко.
10.11.06
11:07
Яж каквото ти се яде,когато ти се яде :wink:
Значи в 10:15 ям яйцата и 4-те филии,на обяд 3-4 пържоли с 200 грама ориз и на вечеря рибатон или пържоли с два картофа.Как е това?А да започнах и да ям салата на обяд,за да съм по-зареден,защото наскоро почна да ми се вие свят от този режим.А яйцата как точно?Смисъл стават 2 жълтъка и 6 белтъка така ли?А за млякото и мюслито да кажете нещо?
10.11.06
12:55
Яицата можеш да ги ядеш или сутрин или вечер.И направи храненията повече защото така сутрин обед и вечер няма да стане.Във едно яйце има от 8-15 грама белтъчини така че сметни колко три трябват на теб за деня със останалите работи дет ядеш и ще разбереш от кое колко тря да се яде
10.11.06
13:47
Кви 8-15г белтъчини, ей неговорете глупости вземете да четете малко преди да пишете, в един белтък има не повече от 3.5г белтъчини!!! Демек ти си прави сметка по колко трябва да ядеш аз на закуска праскам 10-12 белтъка с 1 жълтък
10.11.06
18:19
Така..
Значи преди да искаш да получиш някакъв конкретен отговор можеш да направиш следното;
1. Да кажеш колко кг си, колко си висок, на колко години си, колко ти е стажа в залата и евентуално как се възпроемаш - като човек с бърз метаболизъм, бавен метаболизъм?
2. Да напишеш каква ти е целта.
3. Предварително да прочетеш материали от bb-team.org.
4. Ако нямаш диета да помислиш върху диетата си и след това да пишеш по-конкретно.
Иначе поста ти е от типа: “незнам какво питам, ама искам някой да ми отговори”.
Поради тази причина може би голяма част от мненията няма да отговорят на целта ти.
И сега, ако си мислиш..тоя кво се прави..питам за елементарни неща почва следното:
От целта ти зависи как трябва да ти е съставен хранителния режим. По принцип яйцата са много добър източник на протеин, но имат по-бавно усвояване. Поради тази причина, какво вече имаш мнения след трениворка е добре да имаш първо протеинов шейк (суроватъчен протеин + бързоусвояеми въглехидрати) и след това като ЧАСТ от следтренировъчното ти хранене да използваш яйцата.
После в зависимост пак от целта ти следва да не ядеш 3-4 пържоли наведнъж (поне с такова впечатлени съм останал), а яденията да са разпределени поне на 5. Проблема е, че като изядеш тия 3-4 пържоли (сега аз като пържола разбирам 100 гр пържола поне), няма да усвоиш всичкия протеин, ще си натовариш храносмилането - нищо няма да направиш демек.
За мюслито...пак зависи кво правиш и какъв метаболизъм имаш.
Толкова от мен - ако имаш по-конкретни въпроси може да помогнем с по-конкретни неща.
Успехи.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече