креатин

SK

10.11.06
20:03

взимам креатин 1 зареждаща седмица след това взимам още 2 месеца.след това го спирам за 20 дена. Вьпроса ми е : да правя ли нова зареждаща седмица след почивката или да продьлжа да го пия по нормалния начин ?

Няма смисъл. Това ти се явява почивка която е задължителна. Можеш и без зареждаща да минеш.

Rock_acdc

11.11.06
19:09

действа ли ти въобще още

SK

12.11.06
17:28

действа защо не ?

12.11.06
18:56

[quote author=“skalata”]взимам креатин 1 зареждаща седмица след това взимам още 2 месеца.след това го спирам за 20 дена. Вьпроса ми е : да правя ли нова зареждаща седмица след почивката или да продьлжа да го пия по нормалния начин ?

Май си се поулял с тея 2 месеца...и само 20 дена почивка... Ама тея бъбреци за нищо ги нямате...
P.S.
Organ trading is of use
Unavoidable the abuse
Need some lungs and need some hearts
Searching for new body parts

SK

12.11.06
19:12

взимам 2 месеца защото така считам за необходимо.Смея да твьрдя че организма ми сам ми подсказва кога да спра  :wink:

12.11.06
19:18

[quote author=“skalata”]взимам 2 месеца защото така считам за необходимо.Смея да твьрдя че организма ми сам ми подсказва кога да спра  :wink:

Ти си знаеш най-добре, само да не ти подскаже късно... :wink:

SK

12.11.06
19:46

а да имаш да кажеш нещо по темата - да правя ли нова зареждаща седмица след почивката ?  :wink:

12.11.06
19:48

[quote author=“skalata”]а да имаш да кажеш нещо по темата - да правя ли нова зареждаща седмица след почивката ?  :wink:

Поста ти е с намек, че досега нищо не съм ти казал. Ок, както прецениш. Ти и без това си се заредил доста добре, защо ти е зареждаща доза :wink: . Нормално е приемът на креатин да е от порядъка на месец и после почиваш най-малко още 1 месец...

SK

12.11.06
20:01

не мислиш ли че зависи от организма?За някой са достатьчен 1 месец за друг 2 , а познавам хора които взимат по 3 :!:

[quote author=“skalata”]не мислиш ли че зависи от организма?За някой са достатьчен 1 месец за друг 2 , а познавам хора които взимат по 3 :!:

Креатина, карнитина и още няколко продукта след месец и половина - 2 прием губят действието си защото организма свиква с тях. Можеш и 6 месеца да го пиеш, но просто ще е загуба на пари.

12.11.06
21:27

Не ми се пуска нова тема затова пиша тук.Бях си харесал креатина на Биотеч 500гр 35лв ама сега го няма в наличност и ми предложиха Аминостар на същата цена и разфасовка.Въпроса ми е струва ли си да взема креатина на Аминостар или да си купя нещо друго?

WE

13.11.06
00:02

Месец и половина - два пиеш креатина, един месец почиваш и после пак отначало.От повече смисъл няма.

13.11.06
00:59

[quote author=“M16”][quote author=“skalata”]а да имаш да кажеш нещо по темата - да правя ли нова зареждаща седмица след почивката ?  :wink:

Поста ти е с намек, че досега нищо не съм ти казал. Ок, както прецениш. Ти и без това си се заредил доста добре, защо ти е зареждаща доза :wink: . Нормално е приемът на креатин да е от порядъка на месец и после почиваш най-малко още 1 месец...

грешка! 2 месеца цикл и 1 почивка  :wink:

JI

13.11.06
15:19

мене креатин никога не ми е действал ...
иначе на всякъде казват 1 месец почивка на всеки 1 .

DunevmotorSport

13.11.06
15:53

Значи повече от 1 месец няма смисъл защото депата на мускулите се запълват и няма смисъл загуба на пари е но всеки както си реши

SK

13.11.06
16:11

Lucifer_ а след почивката от 1 месец да правя ли зареждаща седмица или да си продьлжа нормално ?[/list]

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1