15.11.06
17:42
Кой Л-Карнитин е по-ефикасен според вас на Оптиум или на Дженезис ? И най-важното .. някой може ли да ми даде адрес където да отида и да взема тези продукти ( става дума за район в Пловдив )
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим15.11.06
17:44
OPTIMUM NUTRITION разбира се .
15.11.06
19:15
И аз съм за Оптимум. Не съм пил Дженезис, но от това което съм чувал Оптимум в случая е по - добрия избор.
Много ми е интересно как така преценяте, че на ОН е по-добър ?
Най-вероятно всички по-големи производители ползват една и съща суровина, само лепят различни етикети.
Е ако съдите по най-лъскав етикет - няма проблеми.
Колкото до въпроса на автора на темата:
Който ти идва по-тънко, само да не е БГ.(макар, че л-карнитина не е изследван и не се знае дали има лъжа и измама, просто в случая се застраховаш) :mrgreen:
За да не отварям нова тема.. ще пиша тук. понеже послушах съветът ви, да си закупя този л-карнитин който ми идва най-евтино.. стига да не е български си взех ” L-Carnitin + L-tartrate ” на някаква чешка фирма мисля, че се казва ” NUTRI-EXACT CZ”, и продавачът ми каза, че освен л-карнитинът който се съдържа.. така нареченият л-тартрат ще удължи действието на изгаряне на подкожни мазнини.. и нещо много важно .. вътре са 100 таблетки.. попитах дали течният е по-добър и ми отговориха,че е по-добър само през лятото.. сега е по удачно да си взема на таблетки понеже по-добре се усвоявали от организма. и искам да попитам примерно една таблетка съдържа 68 гр., по колко таблетки да пия на ден .. 2 или 3 таблетки преди тренировка, добре ли е ? И дали има някакър проблем ако го комбинирам с аминокиселини .. да пия 3 хапчета след тренировка за възтановяване на мускулите.. това дали ще навреди на изгарянето на подкожни мазнини ? И общото ви мнение за този л-карнитин ?
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече