как да разбера какво ще ми подейства ...

15.11.06
21:41

неззнам какво да си купя и с какво да го смеся за да има бърз ефект за натрупване
ако ми кажете марки или самите имена на продуктите ще сум безкрайно благодарен
при мен явно нещата действат по бавно или съм вземал нещо което неми е деиствало

ако трябва пишете ми лично да не правите реклама  :lol:  ще съм много благодарен
М О Л Я ! ! !  П О М О Щ

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

15.11.06
21:43

[quote author=“anatolyrusbg”]неззнам какво да си купя и с какво да го смеся за да има бърз ефект за натрупване
ако ми кажете марки или самите имена на продуктите ще сум безкрайно благодарен
при мен явно нещата действат по бавно или съм вземал нещо което неми е деиствало

ако трябва пишете ми лично да не правите реклама  :lol:  ще съм много благодарен
М О Л Я ! ! !  П О М О Щ

бързо и евтино нищо не става
купувай си протейн примерно 3-5 месеца че тогава чакай ..
Оптимум Унивърсъл на Нутрим има някой хубави продукти(на мен действат)

15.11.06
23:30

несъм казвал да е евтино  :)  благодаря всепак

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1