20.11.06
13:57
bb-team.org се нуждае от информация за Вашите SPA навици. Споделете, кои за Вас са най-важните и незаменими SPA процедури. Какво сте опитвали? Доволни ли останахте?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
20.11.06
15:01
Сауна. Да, доволна останах като цяло, но май много поседях и ми стана зле. :)
Масаж не обичам, защото мразя да ме мачкат. :oops:
И аз ходех на сауна миналата зима. Много бях доволна. За други процедури нямам време :(
Поздрави
13.01.07
18:48
Подновявам темата с една анкета. Надявам се повече дами да се включат в дискусията, понеже това ще ми е от полза за един проект върху, който работя.
Поздрави! :P
По принцип - сауна, ако нямам време, съм много доволна и от един горещ душ, следван от масаж с етерични масла.
Умирам за сауна, ходила съм и на парна, ама после очите и носа ми не спряха да текат с часове. И колкото по-горещо, толкова по-добре. Аз съм топлолюбиво същество :))) А върха на удоволствието е масажът, страшно обичам да ме мачкат.
02.04.07
18:17
Масажа е най-доброто.
Масаж, особено с кафе! След него се чувстваш по- лек и кожата е божествено гладка. Харесвам и сауната като ефект, но за съжаление не ми понася.
Парна баня, масаж. Много искам да пробвам Спа-капсула която предлага три в едно: инфрачервена сауна, парва баня и вибросауна. Класическата сауна ми е тежичка. Мечтая си за 5 или 7 дни в спа комплекс извън София, но надали скоро ще ме огрее.
Сануна, парна баня - турска, римска, масаж с етерични масла, въобще аромотерапия...Солариумът ако се брои - и него ... :cheese:
първо час и нещо анаеробни + час и нещо - аеробни
след това термозона - парна баня + контрастни душове (редуване на парната баня с ледена вода или арктиеска зала - обтриване с лед)
малко сауна и повечко джакузи с худромасажни дюзи - цяло тяло, дупе, бедра
пак парна баня и т.н....повтаря се....
накрая - зала за релакс...огън към стъпалата.....музика....
после на колата и някакво приключение ;))))
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече