Проучване: Какво включва Вашето SPA?

Темата е заключена.
Владимир Недков

20.11.06
13:57

bb-team.org се нуждае от информация за Вашите SPA навици. Споделете, кои за Вас са най-важните и незаменими SPA процедури. Какво сте опитвали? Доволни ли останахте?

FI

20.11.06
15:01

[quote author=“Vladimir.Nedkov”]bb-team.org се нуждае от информация за Вашите SPA навици. Споделете, кои за Вас са най-важните и незаменими SPA процедури! Какво сте опитвали? Довлони ли останахте?

Сауна. Да, доволна останах като цяло, но май много поседях и ми стана зле. :)

Масаж не обичам, защото мразя да ме мачкат. :oops:

28.11.06
08:34

И аз ходех на сауна миналата зима. Много бях доволна. За други процедури нямам време :(

Поздрави

Владимир Недков

13.01.07
18:48

Подновявам темата с една анкета. Надявам се повече дами да се включат в дискусията, понеже това ще ми е от полза за един проект върху, който работя.

Поздрави!  :P

14.01.07
09:16

По принцип - сауна, ако нямам време, съм много доволна и от един горещ душ, следван от масаж с етерични масла.

15.01.07
11:48

От всичко изброено само сауна използвам.

02.04.07
14:20

Умирам за сауна, ходила съм и на парна, ама после очите и носа ми не спряха да текат с часове. И колкото по-горещо, толкова по-добре. Аз съм топлолюбиво същество  :))) А върха на удоволствието е масажът, страшно обичам да ме мачкат.

02.04.07
18:17

Масажа е най-доброто.

06.04.07
11:47

Масаж, особено с кафе! След него се чувстваш по- лек и кожата е божествено гладка. Харесвам и сауната като ефект, но за съжаление не ми понася.

22.10.07
13:19

Парна баня, масаж. Много искам да пробвам Спа-капсула която предлага три в едно: инфрачервена сауна, парва баня и вибросауна. Класическата сауна ми е тежичка. Мечтая си за 5 или 7 дни в спа комплекс извън София, но надали скоро ще ме огрее.

31.03.08
07:29

Сануна, парна баня - турска, римска, масаж с етерични масла, въобще аромотерапия...Солариумът ако се брои - и него ...  :cheese:

07.05.09
21:24

първо час и нещо анаеробни + час и нещо - аеробни

след това термозона - парна баня + контрастни душове (редуване на парната баня с ледена вода или арктиеска зала - обтриване с лед)

малко сауна и повечко джакузи с худромасажни дюзи - цяло тяло, дупе, бедра

пак парна баня и т.н....повтаря се....

накрая - зала за релакс...огън към стъпалата.....музика....

после на колата и някакво приключение ;))))

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1