Сутрин на гладно - протеин или гейнър?

MI

20.11.06
22:30

Понеже нямам възможност веднага да ям а чак 1 час след като стана искам да питам:
Кое е най-добре да пия на гладно сутрин. Суроватъчен протеин или гейнър?

и още едно допълнително въпросче:
Имам и креатин. Мога ли да го смесвам сутрин на гладно с протеина или гейнъра?

20.11.06
22:34

Ами няма значение кое ще пиеш, протеина е добре дошъл, гейнъра - също.

21.11.06
10:33

Се тая е верно всичко е добре дошло  :wink:

Sportex

21.11.06
11:10

Мани го гейнера. Купи си протеин и си го бъркай сутрин с натурален сок.

emergency_bg

21.11.06
12:28

При всички положения е по добре суроватъчен протеин за да достигне бързо до мускулите и да спре катаболните състояния, настъпили през нощта. Относно закуската аз съм напълно убеден, че въглехидратите трябва да са от храна, а не от гейнър, съчетани с белтъци, фибри, витамини.
Препоръчвам ти сутрин веднага след ставане 5 гр креатин с натурален сок, след 30 мин суроватъчен протеин, след още 30 мин високо въглехидратна закуска, завършваща с плодове. Между креатина /монохидрат/ и храненето /и кафето/ е добре да има поне 1 час, за да нямаш стомашни проблеми. След закуска пиеш витамини и минерали и си готов а деня  :!:

MI

21.11.06
13:42

Не, друго имах в предвид. След 30 минутки максимум съм изкочил от вкъщи та затова питам дали мога едновременно с протеина(гейнъра) да забъркам и креатина. Сипвам си 200ml прясно мляко в шейкъра, 30гр суроватъчен и 5гр. креатин(не знам дали са точно 5 ама ...)

21.11.06
16:42

Аз бих казъл веднага щом станеш един  суроватачен протеин изолат.Креатин веднага след ставане ами незнам ти си знаеш,че първо креатина след 30 мин протеина :roll:

MI

21.11.06
19:46

Абе аз просто питам дали е задължително да взима отделно или може да си го миксирам с протеина :)

KO

22.11.06
12:57

[quote author=“Sportex”]Мани го гейнера. Купи си протеин и си го бъркай сутрин с натурален сок.

Абсолютно същото го правя. Пия суроватъчен концентрат+натурален сок(портокал или ябълка)+1 банан
И става една вкусна закуска, която се изконсумирва за нула време и съдържа 25 грама чист суроватъчен белтък. :wink:

MI

22.11.06
17:40

И все пак да се върна на въпроса ми ...
Има ли пролем ако си пия креатина заедно в микс с протеина или трябва задължително да е отделно?

KO

22.11.06
19:26

[quote author=“mincho666”]И все пак да се върна на въпроса ми ...
Има ли пролем ако си пия креатина заедно в микс с протеина или трябва задължително да е отделно?

Май, че можеш да пиеш протеина с креатина заедно само като ги вземаш с вода.
Иначе ако вземаш протеина с мляко, по - добре не стагай креатина вътре!

MI

22.11.06
20:11

:shock:  :?:  :!:
Точно с мляко ги пия 2-ри ден. ...
:?:

22.11.06
21:59

Само протеин според мен  :)

23.11.06
08:11

след ставане е най-важно бърз въглехидрат и бърз протеин.

MI

23.11.06
11:05

Ок, а да не пускам отделно тема, ще може ли да изясните тука.
Пия креатина в микс с протеин с прясно мляко. Грешка ли правя? Трябва ли задължително с вода да е креатина и отделно?

KO

23.11.06
11:46

[quote author=“mincho666”]Ок, а да не пускам отделно тема, ще може ли да изясните тука.
Пия креатина в микс с протеин с прясно мляко. Грешка ли правя? Трябва ли задължително с вода да е креатина и отделно?

Нали ти казах!
никога мляко+протеин+креатин!
трябва да е вода+протеин+креатин+декстроза или сок+протеин+креатин

MI

23.11.06
15:23

а защо не с мляко?
Искам все пак да знам защо не...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1