20.11.06
22:43
Днес чух по радиото някаква реклама за фитнес в Гео Милев, някакъв нов, май се казваше спорт сити. Някой да знае къде се намира?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
И аз. Тъкмо си търся фитнес в района. Ако някой знае нещо... местоположение, цени и т.н., да сподели.
Поздрави
За този незнам...аз ходя в един на Плиска, малко пробит, ама върши работа. Иначе в Гео Милев има още Атлантик, ако не се бъркам в големия нов блок между Шипченски проход и Т-маркета. Има и в подлеза след Плиска (посока център) фитнес Бениво, има на една уличка в 1 кафе нагоре към Редута, но тоя новия не го знам къде е.
21.11.06
20:30
Този е атлетик, не атлантик, ама там не е оферта, щото е под земята и няма въздух. Пък и е дебело за тази набутана зала
Фитнеса в Г. Милев е по точно в Редута / ако е този който рекламират по радиото /, Спорт сити или нещо подобно.... Цените са доста НЕзамни /поне за мене/ мисля че тренировката е 6 лева и картите са за 1,3,5 месеца и т.н. до колкото помня картата за месец е 70 лв мисля. Нямат карти който са за определен брой тренировки, другото което ми казаха е че постоянно ти висят на главата да не пре*беш уредите щот били скъпички /марката немога да се сетя, ако искате ще проверя/. Имат Сауна и некво студио за “Красота” /нещо такова беше/.
...ии да не забравя мястото, минаваш си пред коуперацията в която е залата поглеждаш на ляво /примерно/ и гледаш как се бъхтят на колелата разни каки и батковци на по 60+ / поне аз като минах в залата бяха само белокоси, атрофирали старци/.
:arrow: Перфектна зала за рехабилитация.
Извод: Като цяло залата не е лоша, но цените са големички / според мойте възможности и вижданя/. Не е голяма, но има според мене най “нужните” уреди. Ако финансите ви са дефицит по добре си намерете друга зала.
п.с. Animal Ако ми кажеш в кой квартал си мога да ти кажа коя зала е “читава” :roll:
Поздрави, HuKouCu
[quote author=“HuKouCu”]Фитнеса в Г. Милев е по точно в Редута / ако е този който рекламират по радиото /, Спорт сити или нещо подобно.... Цените са доста НЕзамни /поне за мене/ мисля че тренировката е 6 лева и картите са за 1,3,5 месеца и т.н. до колкото помня картата за месец е 70 лв мисля. Нямат карти който са за определен брой тренировки, другото което ми казаха е че постоянно ти висят на главата да не пре*беш уредите щот били скъпички /марката немога да се сетя, ако искате ще проверя/. Имат Сауна и некво студио за “Красота” /нещо такова беше/.
...ии да не забравя мястото, минаваш си пред коуперацията в която е залата поглеждаш на ляво /примерно/ и гледаш как се бъхтят на колелата разни каки и батковци на по 60+ / поне аз като минах в залата бяха само белокоси, атрофирали старци/.
:arrow: Перфектна зала за рехабилитация.
Извод: Като цяло залата не е лоша, но цените са големички / според мойте възможности и вижданя/. Не е голяма, но има според мене най “нужните” уреди. Ако финансите ви са дефицит по добре си намерете друга зала.
п.с. Animal Ако ми кажеш в кой квартал си мога да ти кажа коя зала е “читава” :roll:
Поздрави, HuKouCu
да беше казал и къде в Редута е залата - цана нямаше да имаш
22.11.06
12:22
Мерси за инфото. Аз съм в Гео Милев, близо съм до атлетик.
Някаде [URL=http://bgmaps.com/map.asp?sid=2cc0e110ba4152d307973604490d36ed&city=sofia&str=&num=&grid=m8k&Map36_25.x=149&Map36_25.y=119&maxnearest=5&nType=57&oName=&oType=57]тук[/URL] се намира не знам точния адрес, защото тя улицата няма асфалт.... :cry:
Иначе в този район има доста зали като се почне от Атлетик в бившата бяна, Атлетик на Янко Сакъзов / с/у парка Займов/, залата на с.Академик, в зала Фестивална и като се слезне към Слатина в 148СОУ /въпреки че лостовете там са криви дъмбелите са .. под всякаква критика и има доста други забележки /, залата в ПЖИ / в която ходя аз / там е много спокойно малка зала не ходят много хора, уредите са нови на боди спорт / [URL=http://bgmaps.com/map.asp?sid=2cc0e110ba4152d307973604490d36ed&city=sofia&str=&num=&grid=m8k&Map40_23.x=180&Map40_23.y=79&maxnearest=5&nType=57&oName=&oType=57]местонахождение[/URL].
В момента се сещам само за тези зали в този район. :wink:
Поздрави, HuKouCu
23.11.06
15:25
имаш ли впечатления от залата във Фестивална и Академик? Кви са цените там и там където ти ходиш?
Значи аз съм тренирал само в 2 зали :roll: ...
доколкото знам в Академик е 5 лв хубава е залата / фона на в предаването на Недик е от залата в Академик /
в Фестивална мисля че е 2лв. ама не било кой знае кво / поне така съм чувал /, а там кадето ходя аз е 2 кинта, на мене ми харесва / всепак за това там ходя :wink: /
ако искаш на ЛС мога д ати пратя снимки
Поздрави, HuKouCu
17.03.07
11:45
[quote author=“topDevil”]За този незнам...аз ходя в един на Плиска, малко пробит, ама върши работа. Иначе в Гео Милев има още Атлантик, ако не се бъркам в големия нов блок между Шипченски проход и Т-маркета. Има и в подлеза след Плиска (посока център) фитнес Бениво, има на една уличка в 1 кафе нагоре към Редута, но тоя новия не го знам къде е.
за този фитнес Бениво ще ми дадеш ли повече инфо смисал каде точно се намира улица или до какво е близо,саит ако има и цени
22.11.08
11:31
Аве, хора... Този фитнес, за който говорите, се казва “Sport City” и се намира на ул. Единсон, N17 в кв. Гео Милев. Димек почти в Редута. Фитнеса е готин. Не обръщайте внимание, че съм момиче, и аз вдигам доста. Има инструктори и инструкторки. Уредите са новички. Карта за 1 месец 90лв. Има и за 3, 6 и 12 месеца, ама не погледанх цените. Карта за 8 посещения 55 лв. Карта за 40 посецения 185 лв. Последните две важат една година. Цена на тренировка 8лв. Цена на тренировака с инструктор 10лв.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече