Настинки и грип

23.11.06
19:03

плс даите съвети за действия при подобни гадни ситуации. На ВВД съм, утре трябва да тренирам а имам темшература и съм отпаднал :(

Почиваш докато не се оправиш. И аз съм леко болен така, че чак към неделя ще мисля за зала.

23.11.06
20:44

нещо лицеви, коремни да правя ли в нас? имам и лежанка с малко тежести. С храната пак ли да продължавам да ям мн, че честно казано хич не ми се яде...

[quote author=“HoBaKa”]нещо лицеви, коремни да правя ли в нас? имам и лежанка с малко тежести. С храната пак ли да продължавам да ям мн, че честно казано хич не ми се яде...

Храни се стабилно. Недей да правиш такива неща. Почивай си, няма да изгубиш нищо.

FI

23.11.06
21:58

[quote author=“HoBaKa”]плс даите съвети за действия при подобни гадни ситуации. На ВВД съм, утре трябва да тренирам а имам темшература и съм отпаднал :(

Седи и си кротувай у вас, аз така от мерак, ходих на фитнеса с лека температура и после още 3 дена немога да стана от леглото.

23.11.06
23:41

Много е важно, когато си болен даже да се насилиш и да ядеш силна храна. Иначе простоняма да се оправиш. За тренировките се забравя за около седмица.

24.11.06
12:49

ок, мерси

26.11.06
20:21

ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!! Не си нов тук !!!!
ASTOR

30.11.06
01:33

Искам да попитам ако може някой да ми каже  каква може да е причината когато правя тешките серий от лежанка с над 60кг.да ме боли главата.Някои ми казаха че сигорно не дишам правилно докато испомпвам и може да е от това.Който може да помага.мерките са ми 185см/75кг/16г.

30.11.06
09:09

Не съм виждал как вдигаш от лег,но така като си те предсатвям,не дишаш правилно и навярно бързаш с повторенията...сваляй по-бавно качвай бързо.Ако с дишане не става,бе няма как да не стане  :wink:
Offtopic: Хеха радвам се,че накой е изкопирал подписа ми  :roll:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1