26.11.06
14:25
На 16 години съм и тренирам от 3 месеца.Ръст 171см,тегло 53-55кг.Мислех да си взема Супер Мас Гейн на Нутрим,но видях в другите теми,че никой не го препоръчва. Кажете ми нещо ефективно,но не и много скъпо(около 30лв на месец)
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
26.11.06
14:40
Креатинче
Само креатин ли?Някои ми казват гейнър,други суроватъчен протеин и съм много объркан.
Креатина всеки ден ли се приема,или само когато тренирам(3 пъти седмично)100 грама за колко време ще ми стигнат,за моето тегло?
26.11.06
16:16
Суроватъчен протеин е най - добре според мен. Креатина след още месец - два ще ти потрябва, за сега си дърпаш бързо и без него.
26.11.06
16:24
Още е рано за добавки с този стаж.
ориза прави чудеса, ако имаш волята да го ядеш в достатачни количества... :wink:
27.11.06
17:30
Като за начало може да тренираш и да си вземеш някакъв суроватъчен протеин но за предпочитане не българси .
Мися че ти е рано още за др. суплементи .
29.11.06
03:19
Суроватъчен протеин е най - добре :P
29.11.06
06:53
[quote author=“atanazov”]Сурватка , декстроза , креатин и ако имаш пари глутамин :idea:
не видя ли че е писал до 30лв. на месец с толкова и свестен протеин не може да вземе...така че моя съвет е да кара сега така и да набляга на храната и тези 30лв. на месец да си ги спестява след 4-5-6месеца да си купи свестен протеин,креатин и т.н.
Здравейте!Надявам се автора няма да се сърди че му “ползвам” темата,но може би на него ще му е от полза евентуален отговор.
Аз съм 62кг около 175см,тренирам малко повече от месец..преди 2 седмици си взех про голд90(за което искренно съжалявам,няма да го повторя),наби ми се на очи - супер масс 3000 на юнивърсъл(видях кутията в един приятел и реших да попитам дали е удачно за мен,искам да кача килограми..)Цената му май ме устройва - около 30лв/1,5 кг...как мислите има ли смисъл и резултат от този продукт?До колкото разбрах това е гейнър?Как би се отразил той...дочух(прочетох),че за разлика от протеина,гейнъра покачва и малко повече мазно...което за мен специално не ми се струва проблем,понеже и самото ми тяло е ектоморфно(извинете ако бъркам думата) и принципно трудно качвам.Релеф имам,но маса трябва :oops:
Ако някой има желание,нека отговори моля ви!
Благодаря предварително и отново се извинявам на автора! :oops:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече