28.11.06
17:56
Здравейте!
Занимавам се от около 1 година с бойни изкуства. 2-3 пъти седмично тренирам и 1 път седмично фитнес. Тренировките ми са доста натварващи и динамични. В момента съм 72 кг 178 висок и съм на 17 години. Качвам лека по лека килограми, но много бавно. Препоръчайте ми нещо с което да кача по бързо мускулна маса.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
28.11.06
19:54
Високо процентен суроватъчен протеин + креатин евентуално. Ще ти се отрази повече от добре в твоя случай.
Бихте ли ми препоръчали високо процентен суроватъчен протеин.
10х предварително.
зависи колко пари си решил да похарчиш.аз лично пия ОН 100% whey и съм доста доволен ,но килото му е (950гр) 65 лева..
като алтернатива може би Скайтек,Универсал и т.н.....но ако търсиш евтино минаваш на бг вариант-Нутрим,П&Б...ама не ти ги препоръчвам:)
Само да вметна че с 1 тренировка седмично фитнес не знам как ще качиш мускулна маса.Но разбира се зависи и от това до колко интензивни са ти тренировките в бойните изкуства.Мисля че ако правиш поне по 2 кръгови тренировки в седмицата ще ти се отрази по-добре.Нека да каже някой с повече опит :wink:
29.11.06
03:16
суроватъчен протеин + креатин :D :D :D
02.12.06
13:20
Днес си взех Classic Whey na Optimum(912g). Направи ми впечетление, че кутията е много голяма, а протеина вътре стига до средата. За първи път купувам ON, какво ви е мнението за този продукт? Иначе ми препоръчаха кякакъв друг, пак на Оптимум, само че 500 грама е 40 лева(една черна кутийка, май изолат).
02.12.06
13:24
Ми мнението е че е най-добрият протеин който се прелага на световния пазар...тоест може и да има 2-3 по хубави от тоя но за сметка на това са в пъти по скъпи...така че ОН си остава на върха...
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече