06.12.06
00:38
Мисля си да взема креатин на мусаши, но има ли смисъл да давам толкова пари..нз креатинът определно е много добър и според мене поне тази фирма е гарантирала качество..но ако знаете по евтин, качествен вариант и надежден, ще го обсъдим :)
Ако се разчетеш малко из форума ще разбереш че Мусаши са най ама най глупавата марка ... Много реклама и нищо друго .. По добре си вземи на някоя американска фирма (ОН,ЮН) . Гарантирала е въшки нищо др ...
06.12.06
16:53
Добро е креатинчето .
06.12.06
17:59
Не си заслужава. Вземи някакъв американски Creapure
06.12.06
18:17
Мусаши са си само реклама от доста време. Пробвай на утвърдените фирми - Universal, ON, Biotech, Champion Nutrition и още доста. Просто разгледай малко повече във форума.
Мерси, ще видя дали ще бъде мусаши или юнивърсъл. А да ми предложите аминокиселини за около 40 кинта (до 50 макс) ? да ми стигнат за около месец поне :) от които сте много доволни.
Аз в момента ползвам Universal amino acid 2700 вече 2 месеца и сьм доволен.Купувам ги от една аптека в студентски град за 22.50 лева.Предполагам могат да се намерят и за по малко :wink:
по-здрави
Не знам сега как вървят цените, ама на Юнивърсъл миналата година един приятел си взе и мисля, че е скъп, поне за ефекта, който наблюдавах при него.
взех си амино 2700 на юни. ..я ми кажете как е най-добре да ги взимам- в ден на тренировка (сутрин, преди или след трен. -нз ???? и вечер), а ден без тренировка сутрин и вечер??? споделете :Р
Аз пия по 2 таблетки сутрин със закуската и две следобед,а ако имам тренировка добавям о6те 3 след нея :wink: Ако някои има по добро предлойение нека сподели :!:
По-здрави
10.12.06
15:15
4 преди тренировка и 4 след тренировка. В нетрен дни - сутринта и преди да си легнеш.
13.12.06
00:50
офф//
svetlio87 къде точно е тази аптека в студентски ? до кой блок ?
офф//
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече