11.12.06
20:37
Предстои ми да завърша 12-ти последен клас. Висок съм 180см при 85кг 18г. Искам да се пробвам в системата на НСО от до година, бих искал, всеки който има някаква информация за тази система да я сподели тук. Ако има такива, които са вътре или им предстои да влязат, хубаво е да държиме контакти.
Дано да сте ме разбрали и Благодаря!
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
11.12.06
21:06
Не знам много по въпроса, но на първо място НСО е Национална служба за охрана.
Мисля, все пак, че това ти трябва -> http://www.academy.mvr.bg/default.htm.
Успех. :wink:
[quote author=“Sportex”]Не знам много по въпроса, но на първо място НСО е Национална служба за охрана.
Благодаря ти :wink:
По принцип съм ги разгледал тези неща, повечето. Идеята ми е да се свържа с физически лица, които знаят добре за какво става въпрос. Пуснах темата с цел комуникация между мен и хора, които са на вътре с нещата. Всяка информация ще ми е от полза.
11.12.06
22:11
трябва некой да те вкара там.
[quote author=“FIREBLADE”]трябва некой да те вкара там.
Имай в предвид, че това не ми е проблем! И все пак искам информация.
Благодаря на всички до този момент.
[quote author=“Sonse”][quote author=“FIREBLADE”]трябва некой да те вкара там.
Имай в предвид, че това не ми е проблем! И все пак искам информация.
Благодаря на всички до този момент.
Само да ти кажа че освен всичко,трябва да имаш висше образование.Просто там всички са офицери
[quote author=“Sonse”][quote author=“Sportex”]Не знам много по въпроса, но на първо място НСО е Национална служба за охрана.
Благодаря ти :wink:
По принцип съм ги разгледал тези неща, повечето. Идеята ми е да се свържа с физически лица, които знаят добре за какво става въпрос. Пуснах темата с цел комуникация между мен и хора, които са на вътре с нещата. Всяка информация ще ми е от полза.
Силно ме съмнява, някой служител на НСО, освен ако не е от вчера и..голямо ..плямпало, да започне да се бие в гърдите и да ти разтяга локуми из форума.
13.12.06
21:47
ми като имаш хора в националната СИГУРНОСТ за охрана що питаш.
Здрасти, само ще ти кажа 1 за да влезнеш в НСО трябва да си бил в казармата / имам приятел там и ми каза без казарма да не си правя никакви “илюзии” за НСО /.
Поздрави, HuKouCu
14.12.06
09:09
И най-добре не си прави илюзии, че като имаш 50см бицепс и си вътре...
Трябва ти не просто казарма, а военно училище. Тъй че се готви за Велико Търново. Те взимат офицери на служба, не произвеждат такива. И още това са мн консервативни организации, в които заслугите на баща ти например са дълго време по- важни от твоите постижения. Връзки, търпение и мн учене (в тоя порядък)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече