НСО (Национална Сигурност за Охрана)

11.12.06
20:37

Предстои ми да завърша 12-ти последен клас. Висок съм 180см при 85кг 18г. Искам да се пробвам в системата на НСО от до година, бих искал, всеки който има някаква информация за тази система да я сподели тук. Ако има такива, които са вътре или им предстои да влязат, хубаво е да държиме контакти.
Дано да сте ме разбрали и Благодаря!

Sportex

11.12.06
21:06

Не знам много по въпроса, но на първо място НСО е Национална служба за охрана.

Мисля, все пак, че това ти трябва -> http://www.academy.mvr.bg/default.htm.

Успех. :wink:

11.12.06
21:14

[quote author=“Sportex”]Не знам много по въпроса, но на първо място НСО е Национална служба за охрана.

Благодаря ти :wink:
По принцип съм ги разгледал тези неща, повечето. Идеята ми е да се свържа с физически лица, които знаят добре за какво става въпрос. Пуснах темата с цел комуникация между мен и хора, които са на вътре с нещата. Всяка информация ще ми е от полза.

FIREBLADE

11.12.06
22:11

трябва некой да те вкара там.

11.12.06
22:18

[quote author=“FIREBLADE”]трябва некой да те вкара там.

Имай в предвид, че това не ми е проблем! И все пак искам информация.
Благодаря на всички до този момент.

12.12.06
10:56

[quote author=“Sonse”][quote author=“FIREBLADE”]трябва некой да те вкара там.

Имай в предвид, че това не ми е проблем! И все пак искам информация.
Благодаря на всички до този момент.

Само да ти кажа че освен всичко,трябва да имаш висше образование.Просто там всички са офицери

12.12.06
11:52

[quote author=“Sonse”][quote author=“Sportex”]Не знам много по въпроса, но на първо място НСО е Национална служба за охрана.

Благодаря ти :wink:
По принцип съм ги разгледал тези неща, повечето. Идеята ми е да се свържа с физически лица, които знаят добре за какво става въпрос. Пуснах темата с цел комуникация между мен и хора, които са на вътре с нещата. Всяка информация ще ми е от полза.

Силно ме съмнява, някой служител на НСО, освен ако не е от вчера и..голямо ..плямпало, да започне да се бие в гърдите и да ти разтяга локуми из форума.

12.12.06
13:05

Може да го направи само с мен, не с всички :wink:

FIREBLADE

13.12.06
21:47

ми като имаш хора в националната СИГУРНОСТ  за охрана що питаш.

13.12.06
21:54

Здрасти, само ще ти кажа 1 за да влезнеш в НСО трябва да си бил в казармата / имам приятел там и ми каза без казарма да не си правя никакви “илюзии” за НСО /.

Поздрави, HuKouCu

NO

14.12.06
09:09

И най-добре не си прави илюзии, че като имаш 50см бицепс и си вътре...

16.12.06
10:12

Трябва ти не просто казарма, а военно училище. Тъй че се готви за Велико Търново. Те взимат офицери на служба, не произвеждат такива. И още това са мн консервативни организации, в които заслугите на баща ти например са дълго време по- важни от твоите постижения. Връзки, търпение и мн учене (в тоя порядък)

16.12.06
17:54

При положение, че казармата за моя набор отпада какво следва ?

16.12.06
18:51

[quote author=“Sonse”]При положение, че казармата за моя набор отпада какво следва ?

Ще ти измислят нещо !!  Пак някое военно училище :/

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1