31.01.07
18:49
[quote author=“jdoe”][quote author=“DJПетко”] :lol: :lol: :lol:
Айде необразованите да не се обаждат :wink: плс
Да, но да се затвори форума, удачно не би било, а да се класифицираш в членувано мн число в тема: ”Как да убедя нашите че протеина не е вреден” е тревожно, определено няма да допринесе в изявената Ти нужда от самоизява и оценка, подтикната от дисбаланса на психичното ти състояние, характерно за възрастовият период в който се намираш. :wink:
Това че се опитваш да формулираш сложни изречения определено не те кара да изглеждаш особено еродиран :lol: :lol: :lol:
26.03.09
14:44
ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!! Съживи тема на 2 години...
ASTOR
Мнението беше редактирано от ASTOR на 27.03.09 21:19.
Питайте родителите си какво аджеба ядат космонавтите в космоса ... и изглеждат ли им болни или умиращи :) !?!? Аз лично така бих им обяснил ... по-ясно доказателство от това ... здраве му кажи :)
Мнението беше редактирано от Addicded на 26.03.09 15:47.
До тук никой не изказа нищо сериозно по темата и на мен пак не ми е ясно защо протеина не е вреден.
Постнете линкове да видим.
Работата е там че не се знае дали е вреден или не... това че на всички много ни се иска да е полезен не го прави такъв.
И все пак всички тук го пием не за да сме живи и здрави, а за да имаме по-големи мускули, така че спрете да се заблуждавате :)
а колко глупави мнения се изписаха...
Питайте родителите си какво аджеба ядат космонавтите в космоса ... и изглеждат ли им болни или умиращи
те понеже го ядат целогодишно, по 3 мерителни лъжици...
и това че не изглеждат болни не значи че не са
и колко често си общуваш с космонавти?? :)
Стани пълнолетен, печели си парите и тогава ако щеш ги питай.Щом ти дават достъп до интернет не са чак някакви амиши.Карай сега без добавки и яж храна.
личен лекар не може да им обесни,щото е рядкост личен лекар да е продължил учението в тази област,но има и такива които имат и такава специалност.личния лекар ще каже,че са вредни. 100 процента
@HeartCore ...
Старай се поне по времето на рекламите да превключваш биг брадърите и телевизия Планета .... на Дискавъри ... :) Има шанс да разбереш, че без да си ходил на Луната има от къде да знаеш, че гравитацията там е 6 пъти по-малка от тази на Земята ...
Ако пък включиш на Анимъл Планет ... ще разбереш, че без да прекарваш по 8 часа дневно в зоопарка ... можеш да имаш обща култура за повечето животни ... :) Така, че Мр.Довод ... хайде хвърли още един поглед на мненията и пак ги ОСЪДИ на смислени, безсмислени, глупави, умни ... според твоя аршин (в който имам основанието да се съмнявам сиииилно :) ).
Много здраве. :)
п.п. И ето ти един факт, който няма да научиш по Мюзик айдълите и ала бала ... космонавтите са с най-строгия медицински контрол в света - нито Рони Колмън го преглеждат толкова, нито Шумахер, нито Бекъм ... или там, който си мислиш, че е със супер физиологично-зависима професия ...
Мнението беше редактирано от Addicded на 26.03.09 21:24.
Най-глупавото нещо е да се опитваш да се криеш...това ще ти попречи в много случаи да си взимаш редовно протеина , а освен това съмнявам се вашите да са олигофрени.... се ще се сетях по някое време... просто им обясни разлика между добавки и медикаменти, кое е полезно, кое вредно и защо в голяма част от поколенията от 80та надолу, се е набило фитнес-”зоб”-вреда. Аз като говорих с баща ми по тоя въпрос той ми разправя, че едно време като е тренирал лека атлетика и са им давали разни неща дето и те не са знаели какви са ... просто в момента един качествен протеин, съчетан с хубава диета е в пъти по-полезен от повечето храни на пазара. Така че най-добре си събери кинти и съобщи, че си си събрал пари и смяташ да си земеш протеин с тях , не трябва да се страхуваш от родителите си и да се криеш от тях!
Адиктед, виждам, че интернет пространството ти е единственото поле за изява, надявам се да осмисля живота ти, така че няма да го разклащам. Такива хитреци като теб са ми отдавна ясни.
Нашите също са твърдо против добавките...не че не знаят какво е протеина, креатина и аминокиселините. Особено майка ми като лекар е доста добре запозната. Но доводът и е, че дори и без добавките храненето ми е твърде натоварващо организма, а добавено количество протеин със сигурност щяло да съсипе бъбреците ми ако не сега, то след години. За креатин не иска и да чува. Освен това набляга на факта, че не мога да съм сигурен точно какво има в протеина...нали знаете ‘’търговци, се мамят’‘. Та така...поне пари за всякаква храна засега ми дават. А от личните си пари изобщо може да се каже, че не харча, всичко си заделям за добавки. Имам обаче едно опасение - да не би майка ми е да е права и наистина биологичното натоварване да е доста голямо и да ми навреди след време, а аз да си внушавам, че това което правя е полезно, просто защото много ми се иска да бъде така...
никога не можеш да убедиш някой в противното, ако той вече си има някакво мнение, макар и грешно.
Затова действай смело и прави това, което за теб има полза.
30.03.09
09:15
А сигурен ли си че ти трябват добавки за да ги убеждаваш, че не са химия. Хапвай повече и по качествено тренирай и се възстановявай както си трябва и няма да имаш грижи дори без добавки.
И аз имах такъв проблем с наще ама накрая свикнаха и сега си пия протеин и съм много доволен,и ако някои мисли че са ВРЕДНИ тва нее така аз ги ползвам и съм здрав като БИК :Д:Д:Д:Д
15.07.09
16:18
А как да обесня на наще защо изобщо ям по определен начин ? Как да им обесня да не слагат кила олио в ястията ? Колкото и да им обяснявам те непрестават да ме подканят дали искам сладко или пържено. Мисля ,че моя проблем е по-лош.
За това наричат бодибилдинга начин на живот. Защото сме доста по-различни по хранителни навици от останалите хора.
Темата е доста интересна и мога да кажа че дори и полезна доста от хората си нямат идея за хран.добавки и като чуят първото нещо е тва е химия вредно е !Аз лично несъм имал проблеми с наще като им казах майка ми каза.. че ти сега си решил тва да земаш после и химия ще решиш обаче сега нямам никакви проблеми с тях баща ми пък от първия момент ме подкрепя тъй като е бил спортист знае какво значи да тренираш яко и че не е лесно моя съвет е да опиташ да обясниш и дори и да не искат да чуват и да не се съгласят продължавай най-важното е да не се ОТКАЗВАШ !
29.08.09
21:03
И аз мисля че е вреден по добре на чисто си бласкаи щото после като спреш да зимаш тия глупости и ще станеш или щека или свиня ..
А аз мисля, че трябва да четеш повече и да пишеш по-малко.
И добре дошъл във форума.
29.08.09
21:40
Ха мерси :)
Абе да го зимаш еи така на прах то aко е било полезно щяха в всеки хранителен магазин да продават хD
Мнението беше редактирано от Aprilia250RS на 29.08.09 21:41.
29.08.09
21:46
В почти всички големи хранителни вериги има и хранителни добавки.Просто не си запознат с тези неща, вземи прочети нещо.За какво светите братя са създали тази азбука?
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 29.08.09 21:46.
Да,така е продават се...В Била на Нутрим...Това не е химия,не са добавки,някаква тяхна неизвестна категория са.
29.08.09
22:03
Хранителни добавки то сеедно химия зимаш 1 приятел нал изима зима зима и накрая 1 месец 2 неходи и стана пак щека кав то си беше ако зимаш такива глупости нетрябва да спираш .. по-добре си е на чисто
Начинаещите всичко знаете.
Вземете се запознайте с хипертрофия,растеж на мускула,атрофия и тн.Вместо да ширите глупости.
Вие какво искате,да не се тренира и да стоиш 6 месеца в топ форма...
казано от Aprilia250RS на 29.08.09, 22:03:
Хранителни добавки то сеедно химия зимаш 1 приятел нал изима зима зима и накрая 1 месец 2 неходи и стана пак щека кав то си беше ако зимаш такива глупости нетрябва да спираш .. по-добре си е на чисто
Иди се гръмни е! На колко години си? От някое слабо населено място ли си? С хора общуваш ли, с некви връстници? Спирай да ядеш тогава. То е като химията, ядеш, ядеш спираш и ставаш кожа и кости! Аман от такива мозъци, къде ще ви крием нз...
Мнението беше редактирано от Iverson на 29.08.09 22:20.
казано от Aprilia250RS на 29.08.09, 22:03:
Виж какво, казах ти да четеш първо, преди да се излагаш с писанията си. Тук нивото е високо и се стараем да остане такова.
И си оправи правописа, че така не знам кой ще те вземе на сериозно.
казано от Мушамата на 29.08.09, 22:19:
Иди се гръмни е! На колко години си? От някое слабо населено място ли си? С хора общуваш ли, с некви връстници? Спирай да ядеш тогава. То е като химията, ядеш, ядеш спираш и ставаш кожа и кости! Аман от такива мозъци, къде ще ви крием нз...
Само по-спокойно с езика.
Мнението беше редактирано от Петко К на 29.08.09 22:31.
30.08.09
07:05
аз като почнах добавките нашите нищо не ми казаха после зеха нещо да ме разпитват вкарах им някви филми и ся сичко е 6
30.08.09
12:41
с хора необщувам хахахахахахаххахааа
казано от Aprilia250RS на 30.08.09, 12:41:
с хора необщувам хахахахахахаххахааа
Научи се да пишеш!
30.08.09
13:35
???????
казано от Aprilia250RS на 30.08.09, 13:35:
???????
Banned out for spamming b*tch!
30.08.09
16:22
you suck my dick
30.08.09
16:34
Охо заминаваш си :)
казано от Aprilia250RS на 30.08.09, 16:22:
you suck my dick
Имаше две предупреждения, трето няма да има.
1 Доза протеин е много по-полезна от 1 сладолед, а мислиш ли, че щом Джако кара цял живот на протеини са вредни?Виж сега при креатина е малко по- така
22.12.12
18:58
И според наще протеините са вредни затова ги пия тайно. Ако имаш някой голям шкаф зами го друпни постави ги отзад ако са ти на пакет4е ест. то моите изобщо не се вишдат пак и на6те не са гледали там от 8 години.. добре сам ги затворил прах да не влиза и така
Мнението беше редактирано от Pavel Georgiev на 22.12.12 19:01.