18.12.06
23:13
Може ли да ми препоръчате някаква диета за около 2 седмици или малко повече да ослабна с 10-12 кг ? Всеки ден хода на фитнес и тичам по 6-7 км и гора около 700-800 калорий + коремни преси и още едно упражнение за корем.Искам за около 2 седмици да премахна тези кила и да стана към 68-70.Гледам да не ям много блажни яденета и готови закуски и ям само ръжен хляб.Та очаквам мнения ;)
Ostrovit Vitamin D3 8000 IU
Витамин D3
Ostrovit Vitamin D3 8000 + K2 200 mcg
Витамин D3 + K2
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
Още предложения от BB-Shop
Този вариант го забрави. По никакъв начин не можеш да свалиш толкова много кила за толкова малко време. Да не говорим, че по всяка вероятност си ограничил/а храната до минимум, което е супер вредно. Можеш да се поразровиш малко във сайта и да видиш какви са принципите, по които можеш да си съставиш подходящ хранителен режим. Това с тичането е добре-ще подпомотне отслабването.
Поздрави
19.12.06
10:34
[quote author=“gentleman”]Този вариант го забрави. По никакъв начин не можеш да свалиш толкова много кила за толкова малко време. Да не говорим, че по всяка вероятност си ограничил/а храната до минимум, което е супер вредно. Можеш да се поразровиш малко във сайта и да видиш какви са принципите, по които можеш да си съставиш подходящ хранителен режим. Това с тичането е добре-ще подпомотне отслабването.
Поздрави
Напълно съм съгласен. За 2 седмици няма начин да се отслабне с 12 кг! 12 кг трябват поне 2 месеца строга диета и спорт. Ми кардио тренинг по 2-4 пъти на седмица, НВД и тва е
19.12.06
11:29
Ако беше прочел малко по - назад темите щеше да видиш поне 15 теми като твоята. Другият път се поразрови малко преди това.
Пробвай с НВД http://bb-team.org/nutrition/000176.php , но свалянето ще стане постепено за няколко месеца, зависи от организма ти. Но пък поне 80% от това ще е качествено свалено, а не вода и мускул. Почни да се храниш по - 4-5 пъти на ден и ще видиш резултат.
Иначе за 2 седмици е невъзможно да се свалят 12 кг, а и дори и да успееш това ще е само вода+мускули+органи.
19.12.06
11:30
Ей, любовнико, аз за да метна девойките в даскало си потих задника 4 месеца и смъкнах 16-18 килца... хващай се яко кардио и НВД и ще видиш резултатите скоро.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече