[quote author=“SlowDead”][quote author=“dimityr”]за македонеца не говори по-добре щот е със някъв свръх релеф дет имаш още 1000 броя да изчетеш за да разбереш как са прави.Радослав Слодкиевич е Поляк и има невероятни крака единия му крак сигурно е колкото сичките крака на цялата ви рода взети заедно тъй че преди да коментираш някой състезател земи се погледни малко и тогава да коментари.То е ясно че в БГ сички разбират от сичко ама се пак
Ами аз се гледам,не че се хваля ама моя лег е 150 - 8мица,за бицепс прая с 80 кг с прав лост пак 8мица а ти какво правиш сигурно чекии за предмишница?!
На Радослав му имам целия филм и някои други клипчета и много добре го знам как тренира и какво прави!А Македонеца е пален мизерник мога да ти докарам поне 10 човека дето са по здрави от него и с по добар релеф!
Колкото до ТЕО ми то на една от снимките му се виждаха инжекциите,и въобще не злобея да се развива момчето щом може,просто яко зоб го гони!Бтв знам дори каде тренира и съм тренирал там!
Таи като си говорим мене лично по ме кефи Frank McGrath които сега снимка филмите от Анимал Серията,този човек има нероятни ръце!Виждал съм ги двамата на състезания,ама по мое мнение ФРАНК си е номер 1но,докато Радослав е много голям и масивен културист,но според мене до голяма степен това си му е ген,щото на снимките с разни момчета доста по висок от тях ми са видя!
Още една форумна мишка(неграмотна)
23.12.06
12:34
[quote author=“djpetko”][quote author=“SlowDead”][quote author=“dimityr”]за македонеца не говори по-добре щот е със някъв свръх релеф дет имаш още 1000 броя да изчетеш за да разбереш как са прави.Радослав Слодкиевич е Поляк и има невероятни крака единия му крак сигурно е колкото сичките крака на цялата ви рода взети заедно тъй че преди да коментираш някой състезател земи се погледни малко и тогава да коментари.То е ясно че в БГ сички разбират от сичко ама се пак
Ами аз се гледам,не че се хваля ама моя лег е 150 - 8мица,за бицепс прая с 80 кг с прав лост пак 8мица а ти какво правиш сигурно чекии за предмишница?!
На Радослав му имам целия филм и някои други клипчета и много добре го знам как тренира и какво прави!А Македонеца е пален мизерник мога да ти докарам поне 10 човека дето са по здрави от него и с по добар релеф!
Колкото до ТЕО ми то на една от снимките му се виждаха инжекциите,и въобще не злобея да се развива момчето щом може,просто яко зоб го гони!Бтв знам дори каде тренира и съм тренирал там!
Таи като си говорим мене лично по ме кефи Frank McGrath които сега снимка филмите от Анимал Серията,този човек има нероятни ръце!Виждал съм ги двамата на състезания,ама по мое мнение ФРАНК си е номер 1но,докато Радослав е много голям и масивен културист,но според мене до голяма степен това си му е ген,щото на снимките с разни момчета доста по висок от тях ми са видя!
Добре ДЖ ПУТКО!
23.12.06
13:11
Ей ей ей я по кротко .
Няко хора много прекалиха .
Ще има май за някой коледен Бан и ключ на темата .
23.12.06
13:46
Eeee брао брао, Dj Teo :). Ей сега чета списанието и се чудя откъде го познавам тва момче :).
Поздравления. :D
23.12.06
16:34
[quote author=“SlowDead”][quote author=“djpetko”][quote author=“SlowDead”][quote author=“dimityr”]за македонеца не говори по-добре щот е със някъв свръх релеф дет имаш още 1000 броя да изчетеш за да разбереш как са прави.Радослав Слодкиевич е Поляк и има невероятни крака единия му крак сигурно е колкото сичките крака на цялата ви рода взети заедно тъй че преди да коментираш някой състезател земи се погледни малко и тогава да коментари.То е ясно че в БГ сички разбират от сичко ама се пак
Добре ДЖ ПУТКО!
Уаааау зад РС си много силен ама фащам бас, че ако го видиш няма си отвориш и устата. Престани да обиждаш и разваляш темата.
[quote author=“northshore`”]Уаааау зад РС си много силен ама фащам бас, че ако го видиш няма си отвориш и устата. Престани да обиждаш и разваляш темата.
еми те сички зад пк-то са некфи шефове на боса на мафята 8) :wink:,а от темата нищо не остана Благодаря на всички за подкрепата :) и на тези който завиждат и на тях им Благодаря щом завиждат има за какво :wink:
24.12.06
01:08
Еми мога да кажа браво на Тео!Много добро тяло,само не ми е ясно защо си почнал от тази възраст да се тровиш с тия хормони :wink: ...и всичко тва за кво?-за едно....тяло :shock: ...както и да е успех ти пожелавам,щом това ти е основната цел дано напреднеш още в бъдеще.
[quote author=“InDaHEad”]Еми мога да кажа браво на Тео!Много добро тяло,само не ми е ясно защо си почнал от тази възраст да се тровиш с тия хормони :wink: ...и всичко тва за кво?-за едно....тяло :shock: ...както и да е успех ти пожелавам,щом това ти е основната цел дано напреднеш още в бъдеще.
на сцената няма да съм конкурентен ако не зимам,а питай секи ще ти каже че това което зимам е нищо в сравнение с химията която използва конкуренцията,нямам болни амбиций да ставам голям,след април месец почвам само да се подържам и тва е щото с химия се става голям ама после трудно е да се задържиш така :) а пък от тези два цикъла нишо няма да ми стане, за сериозни увреждания трябва сериозна злопотреба,който незнае как се зима да не зима , нали знаете всичко е отрова,важна е дозата. :idea: :idea: :idea:
[quote author=“SlowDead”][quote author=“djpetko”][quote author=“SlowDead”][quote author=“dimityr”]за македонеца не говори по-добре щот е със някъв свръх релеф дет имаш още 1000 броя да изчетеш за да разбереш как са прави.Радослав Слодкиевич е Поляк и има невероятни крака единия му крак сигурно е колкото сичките крака на цялата ви рода взети заедно тъй че преди да коментираш някой състезател земи се погледни малко и тогава да коментари.То е ясно че в БГ сички разбират от сичко ама се пак
Добре ДЖ ПУТКО!
Ок,айде ходи да сучеш и да си лягаш вече,че ти мина детския час...
[quote author=“northshore`”][quote author=“SlowDead”][quote author=“djpetko”][quote author=“SlowDead”][quote author=“dimityr”]за македонеца не говори по-добре щот е със някъв свръх релеф дет имаш още 1000 броя да изчетеш за да разбереш как са прави.Радослав Слодкиевич е Поляк и има невероятни крака единия му крак сигурно е колкото сичките крака на цялата ви рода взети заедно тъй че преди да коментираш някой състезател земи се погледни малко и тогава да коментари.То е ясно че в БГ сички разбират от сичко ама се пак
Добре ДЖ ПУТКО!
Уаааау зад РС си много силен ама фащам бас, че ако го видиш няма си отвориш и устата. Престани да обиждаш и разваляш темата.
Ама остави го,той няма шанс да ме види,като цял ден стои само пред компа и се прави на отворен...ама пубертета минава бързо,така че ще му дойде акъла в главата :wink:
[quote author=“Dj_TEO”][quote author=“InDaHEad”]Еми мога да кажа браво на Тео!Много добро тяло,само не ми е ясно защо си почнал от тази възраст да се тровиш с тия хормони :wink: ...и всичко тва за кво?-за едно....тяло :shock: ...както и да е успех ти пожелавам,щом това ти е основната цел дано напреднеш още в бъдеще.
на сцената няма да съм конкурентен ако не зимам,а питай секи ще ти каже че това което зимам е нищо в сравнение с химията която използва конкуренцията,нямам болни амбиций да ставам голям,след април месец почвам само да се подържам и тва е щото с химия се става голям ама после трудно е да се задържиш така :) а пък от тези два цикъла нишо няма да ми стане, за сериозни увреждания трябва сериозна злопотреба,който незнае как се зима да не зима , нали знаете всичко е отрова,важна е дозата. :idea: :idea: :idea:
ти от кой град си ? че нещо ми е позната обстановката в даскалото
26.12.06
21:03
[quote author=“djpetko”]Току що си чета аз БГ изданието на М и Ф и какво да гледам снимки на Dj Teo в някакъв конкурс 8)
Айде честито от мен и да черпиш,че си станал известен :lol:
И аз видях снимките случайно днес, много се изкефих. Браво! :)
[quote author=“Dj_TEO”]софия а даскалото е 125 мл1 ;) :roll:
Ето значи къде съм те виждал и аз там тренирам :D
27.12.06
15:13
браво DJ TEO само яки тренировки и яко ядене и резултата е на лице ! :lol: