Препечен хляб

21.12.06
13:24

Здравейте!С риск да стана за смях ще попитам...: Преди доста време,майка ми каза,че препечения хляб е доста полезен,по-скоро ставаше въпрос за самия въглен по хляба и ми е чудно наистина какво представлява и дали помага наистина с нещо.Отстрани може и да изглежда смешно ама на мене ми стана чудно  :lol:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

21.12.06
13:55

препечен хляб е полезно като имаш разстройство тогава го ядеш със сирене иначе незнам

21.12.06
18:58

oсвен полезното е че се повишават хранителните му показания на протеин, въглехидрати, но.. и на мазнини в проценти ако говорим понеже като се пече намалява водата а другите остават като количество, което съпоставено в проценти на новата маса на хляба е доста повече  :shock:
ако нещо съм объркал поправете ме

21.12.06
19:50

По твоята логика единственото което става е намаляване или увеличаване на теглото на хляба (в случая намаляване),но грамовете протеин въгл. мазнини не се е порменило...променило се е само при съпоставка с масата на хляба преди препичане :?

21.12.06
20:41

Може би ползата е, че въгленът, който се образува е достатъчно активна субстанция (или просто е склонен) да се свърже с разни вредни неща в теб. Не знам. А може би си е все още хляб, ама олекнал, изсъхнал и овъглен..

ZO

21.12.06
22:06

И аз също съм чувал,че въглена бил много полезен за стомаха.Още повече че има и активен въглен,който се продава като лекарство,т.е. вероятно все пак има някакъв смисъл.

22.12.06
02:53

Продава се за като препиеш, да се свърже с отровите, които се получават в стомаха ти. Ама той е по-различен от обикновената овъглена храна.
Препечените филийки са просто хигроскопични. Едва ли нещо съществено повече. И евентуално по-вкусни в някаква комбинация с друга храна под формата на сандвич.

JD

26.12.06
20:29

По-вкусен, по-калоричен, по-бърз, по-малко въглехидрати!

Fitnes_Mafiot

06.01.07
11:34

По-малко мазнини и по-малко въглехидрати :shock:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1