Гадна миризма на креатин,който е поскъпнал

Темата е заключена.
ТР

25.12.06
17:52

Днес си взех креатин на Biogame ,която  била най добрата фирма в Източна Европа и освен по-високата цена забелязах изключително отвратителен мирис.Нормално ли е всичко това? :(

25.12.06
18:02

Хахахаха Biogame - най добрата фирма ? Някой те е излъгал  :lol:  :lol:  :lol:

ТР

25.12.06
18:05

Цяла Украйна пие Biogame бе човек -те така казват...както и да е по ме интересува тоя мирис нормален ли е за креатина :roll:

25.12.06
18:38

Ами креатина няма мирис бе, човек!

25.12.06
18:58

Земи изтрий тия глупости наи добрата фирма ще ти се смеят много на това и си във бисерите с това изказване :lol:

Изпии го, няма проблеми.

ТР

25.12.06
19:31

[quote author=“GrandMasterP”]Ами креатина няма мирис бе, човек!

Щом няма мирис значи е некачествен.... :(

ТР

25.12.06
19:34

[quote author=“dorian_87”]Земи изтрий тия глупости наи добрата фирма ще ти се смеят много на това и си във бисерите с това изказване :lol:

Абе боли ме кура дали е най добрата фирма или не...имам въпрос конкретен...ей да ви си не види и в професорите  :evil: Много знаеш ти коя е най добрата и коя не сякаш имаш биохимична лаборатория...Всеки може да си сложи квот си иска бе тупан напомпан...особено когато продуктите са предназначени за страни извън ЕС.

KO

25.12.06
19:48

Почти всеки креатин има отвратителен мирис. Тва е чиста химия!

ТР

25.12.06
20:03

Казваш почти всеки има.Кой няма?И що онзи юнак вика че креатина няма мирис? :roll: Има или няма последно.....Абе хора кво пиете вие бе :shock:

25.12.06
20:08

[quote author=”Трипчо”]Казваш почти всеки има.Кой няма?И що онзи юнак вика че креатина няма мирис? :roll: Има или няма последно.....Абе хора кво пиете вие бе :shock:

Успокой малко топката.Креатина има специфичен мирис (много е слаб, не може да се опише), но в никакъв случай не е отвратителен.
Имаш два варианта:
Купуваш си нова опаковка като гледаш срока на годност и сравняваш мириса
Намираш креатин от някой приятел и го “душкаш”.

InDaHEad

25.12.06
20:19

[quote author=”Трипчо”][quote author=“dorian_87”]Земи изтрий тия глупости наи добрата фирма ще ти се смеят много на това и си във бисерите с това изказване :lol:

Абе боли ме кура дали е най добрата фирма или не...имам въпрос конкретен...ей да ви си не види и в професорите  :evil: Много знаеш ти коя е най добрата и коя не сякаш имаш биохимична лаборатория...Всеки може да си сложи квот си иска бе тупан напомпан...особено когато продуктите са предназначени за страни извън ЕС.

Абе нервак като ги разбираш ти нещата що пускаш теми бе.И като му отговорят почва да псува.Абе дечко аре бегай от тука смешник такъв.Ръси тъпотии и после някой като го поправи почва да обижда...ае пали най-добре

ТР

25.12.06
20:25

Какъв си ти бе  измислен комплексар?Погрижи се за мозъка си освен за мускулите си...Яд че е съм прав ли бе..че си даваш парите за боклуци ли бе?Никой не знае всичко.Който не знае пита.Къде пише каква трябва да е миризмата на креатина бе?Като разбираш що не дадеш отговор?

ТР

25.12.06
20:28

[quote author=“emzo”][quote author=”Трипчо”]Казваш почти всеки има.Кой няма?И що онзи юнак вика че креатина няма мирис? :roll: Има или няма последно.....Абе хора кво пиете вие бе :shock:

Успокой малко топката.Креатина има специфичен мирис (много е слаб, не може да се опише), но в никакъв случай не е отвратителен.
Имаш два варианта:
Купуваш си нова опаковка като гледаш срока на годност и сравняваш мириса
Намираш креатин от някой приятел и го “душкаш”.

Мерси! :) Значи трябва да ходя на Славейков да се оплача от тея кретени ,,Biogame,,...Kакво слагат тея бе? :evil: Е сега вече знам че са най гадната фирма а не най добрата.Не е безмислена тая дискусия-вече ще знаят и други

KO

25.12.06
20:32

[quote author=”Трипчо”]Казваш почти всеки има.Кой няма?И що онзи юнак вика че креатина няма мирис? :roll: Има или няма последно.....Абе хора кво пиете вие бе :shock:

Аз съм пил креатин на Universal, Musashi, Optimum Nutrition, Primary Nutrition. Всички вонят на гадно с изключение на мусашито.  :D
С един приятел спорихме креатина на мусаши на какво мирише повече. Аз казвах - на банан, той - на водорасли. :D :D :D

InDaHEad

25.12.06
20:32

Какъв комплексар бе смешник?!?!Какъв комплексар,ти знаеш ли значението на думата комплексар че да я употребяваш.Не си ти този,който ще ми казва за кво да се грижа.Омръзна ми от некви малки дрисльовци дето седят и се правят на важни пред компа...креатина няма никакъв мирис(тоест има,но е лек и не се усеща) и кви са тия дето ги дрънкаш за Биогейм колко добра фирма била и че я пиела цяла Украйна?!?!Земи се прегледай.Като не знаеш не говори.Мн по-наясно съм от тебе с тия неща и само балъците като тебе си купуват Биогейм,за това пак си помисли кой се преебал дали ти или аз...повече няма да споря

KO

25.12.06
20:35

:!: Я shut up all :!:  :D

25.12.06
20:39

1-во - Тва за биогеим ме разби ...
2-ро - Както каза Емзо обикновенния креатин монохидрат има специфична лека миризма която неможе да се опише
3-то - Има други видове креатин (КЕЕ ,Алкалин ,Малат) които са овкусени и имат миризма на нещо(плодове най-често по моите наблюдения)
4-то - Незнам кой си незнам къф си но трябва да ти се даде един БАНан заради грубото държание към потребителите! В този форум държим на добрия тон и спазването на правилата!

25.12.06
21:18

[quote author=“koisymazzz”]
Аз съм пил креатин на Universal, Musashi, Optimum Nutrition, Primary Nutrition. Всички вонят на гадно с изключение на мусашито.  :D
С един приятел спорихме креатина на мусаши на какво мирише повече. Аз казвах - на банан, той - на водорасли. :D :D :D

Хаха, тоя пич пак лобира за Мусаши. Другото му култово изказване беше, че от всички останали протеини получавал обриви и му ставало тежко на стомаха, само от Мусаши се чувствал добре.  :lol: Колко ти плащат, бате? Една кутия протеинови вафли на месец?

[quote author=”Трипчо”]
“Е сега вече знам че са най гадната фирма а не най добрата.Не е безмислена тая дискусия-вече ще знаят и други”

Благодарим, че откри топлата вода за всички :o

ТР

25.12.06
21:26

[quote author=“InDaHEad”]Какъв комплексар бе смешник?!?!Какъв комплексар,ти знаеш ли значението на думата комплексар че да я употребяваш.Не си ти този,който ще ми казва за кво да се грижа.Омръзна ми от некви малки дрисльовци дето седят и се правят на важни пред компа...креатина няма никакъв мирис(тоест има,но е лек и не се усеща) и кви са тия дето ги дрънкаш за Биогейм колко добра фирма била и че я пиела цяла Украйна?!?!Земи се прегледай.Като не знаеш не говори.Мн по-наясно съм от тебе с тия неща и само балъците като тебе си купуват Биогейм,за това пак си помисли кой се преебал дали ти или аз...повече няма да споря

На колко си бе ?Знам думата на комплексар- такъв като теб , дето се прави на велик като едвам скътава некви 200 лв. за да се направи на баровец и си купува от измислени фирми надули цента ненормално а в същото време ходиш с гуменки за по 7лв. от Илиенци...ако си от Сф въобще...С кое си по наясно бе?Как ще докажеш че това което го пиеш е истинско?Никак :!: (освен ако нямаш лаборатория).Сам си се превърнал в опитно зайче.

KO

25.12.06
21:30

[quote author=“butthead”]
Хаха, тоя пич пак лобира за Мусаши. Другото му култово изказване беше, че от всички останали протеини получавал обриви и му ставало тежко на стомаха, само от Мусаши се чувствал добре.  :lol: Колко ти плащат, бате? Една кутия протеинови вафли на месец?

Виж сега, мой човек. Чисто и просто констатирам с моя скромен опит. Ако си  вземал креатин на същите фирми и имаш наблюдения по въпроса, заповядай! :wink:

25.12.06
21:46

Пич немогата разбера какво са нервиш толкова пишеш глупости после друг виновен ами така е :roll:

ТР

25.12.06
21:53

Ми нервя се щото си даваме парите за боклуци(с изключение на оня дето е наясно със всичко :lol: той пие най качествените продукти в световен мащаб).После задавам един въпрос и се хващат за неква подробност а не за същината на въпроса.Освен това колкото хора толкова и мнения...Искам да знам да ходя ли в Комисията за защита на потребители или не?Пил съм креатин и друг път ама не съм обръщал внимание на миризмата сега обърнах...и тука ония ми се прави на професор... :evil:

Внимавай как говориш с другите! Тая тема ти я заключвам, още една обида и бан ще отнесеш.

Имаш различни отговори, прецени си на кой ще вярваш! Писали сме и хора, които сме наясно с нещата. Ти си прецени чий пост ще зачиташ за верен!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1