Мисля че почти всеки използва някакви помощни средства.Аз използвам накитници при по -тежките серии, а след контузията на кръста ползвам и колан.
Колан, чат-пат ръкавици (въпреки че си взех уж качествени пак не са ми удобни), накитници, рядко налакътници.
02.04.08
19:44
И аз да обновя малко информацията.
Фитили на тежките серии тяга, гъби постоянно. Това е.
Колан задължително при тежките серии на тяга, клек . Понякога фитили . Ръкавици спрях да нося преди 2-3 месеца - два пъти си ги забравих и тренирах по неволя без тях пък то се оказа малко по удобно .
Герги , кажи нещо повече за гъбите - удобни ли са , като цена , къде ги има ?
03.04.08
08:15
Абе каква цена... :) Всякакви стават. В момента имам от подплата на седалки от кола(и смърдят яко на цигари между другото). Иначе всичко неопреново става. Просто гледаш да не са много дебели. Само това е проблема. Ако имаш някакъв познат който работи в някаква фирма дето често превозват нещо което изисква такава протекция не може да няма такива гъби и то колкото искаш.
Абсолютно нищо ;-)
Като сложа ръкавици губя контакта с желязото- от там изпускам щангите .Е,верно е ,че имам мазолки по ръцете,но това се “лекува”;-)
Колани,фитили и други ‘арабийки не нося -аз не съм стрелбище,та да се кича ;-P :lol:
Ръкавици заради мазолите, те и така пак ми излизат но са почти незабележими, фитили за тягата и евентуално при тежки серии гребане, колан - никога.
08.04.08
11:58
Никакви аксесоари не ползвам.