Глутамин на капсули на ON?

Поръчах си глутамин на капсули на Оптимум и се чудя по колко да пия. По 1000mg са. Пише в сайта по 1-2 капсули със сутрешното, обедното и вечерното хранене -> As a supplement to the diet, take 1-2 capsules with morning, afternoon, and evening meals, or use as directed by a physician, licensed nutritionist or personal trainer., но ми се вижда множко. Вие как мислите?

JI

29.12.06
21:09

ми 1000 милиграма са нищо то преди и след тренировка ти тря 5 грама демек 5 капсули и преди лягане земай 5 капсули .

29.12.06
22:48

Що на капсули си земаш излиза много ама много скъпо пий 5 веднага след тренировка и пет преди лягане :lol:

29.12.06
23:56

Купи си 1 кг глутамин на прах и ще имаш за 3 месеца.

[quote author=“dorian_87”]Що на капсули си земаш излиза много ама много скъпо пий 5 веднага след тренировка и пет преди лягане :lol:

Общо взето за експеримент. Следващия път ще е на пудра  :wink:

РОКИ

30.12.06
12:41

[quote author=“Jorku”]Поръчах си глутамин на капсули на Оптимум и се чудя по колко да пия. По 1000mg са. Пише в сайта по 1-2 капсули със сутрешното, обедното и вечерното хранене -> As a supplement to the diet, take 1-2 capsules with morning, afternoon, and evening meals, or use as directed by a physician, licensed nutritionist or personal trainer., но ми се вижда множко. Вие как мислите?

Jorku какъв е тоя въпрос бе ?
Ти ако не знаеш как да ги пиеш та кой ще знае .
Хайде моля ти се не се излагай не си новак !

Аз че не съм изобщо не съм. Просто дозата която пише в сайта(5-6 капсули на ден) ми се видя малка за тренировъчен ден и за това ако има някои хора които са пробвали глутамина на капсули да каже нещо.  :)

FZ

30.12.06
12:52

[quote author=“Jorku”]Аз че не съм изобщо не съм. Просто дозата която пише в сайта(5-6 капсули на ден) ми се видя малка за тренировъчен ден и за това ако има някои хора които са пробвали глутамина на капсули да каже нещо.  :)

Мани ги тея капсули . Вземи си на прах . Чиста работа .  :wink:

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“Jorku”]Аз че не съм изобщо не съм. Просто дозата която пише в сайта(5-6 капсули на ден) ми се видя малка за тренировъчен ден и за това ако има някои хора които са пробвали глутамина на капсули да каже нещо.  :)

Мани ги тея капсули . Вземи си на прах . Чиста работа .  :wink:

Аз сега съм на прах. Ама за следващия месец след почивката от креатина и глутамина искам да пробвам на капсули. И после може би пак на прах ще се върна.

30.12.06
13:48

Ooo яко, че има на капсули, не ми дреме, че е по-скъп, просто си е адски удобно ;)
5капсули след трен и 5капсули преди лягане.Точка.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1