31.12.06
13:12
Честита Нова 2007 Година на всички форумци. Желая ви всичко най-добро, много много здраве и бързо постигане на поставените цели в бодибилдинга.
Наздраве! :D
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
31.12.06
13:20
Човек май наистина си доста пиян,защото днес сме 31ви.... :mrgreen:
Mоже да ни честити от Япония и околностите ,не знам колко часа преди нас посрещат новата година :mrgreen:
[quote author=“realityman”]Честита Нова 2007 Година на всички форумци. Желая ви всичко най-добро, много много здраве и бързо постигане на поставените цели в бодибилдинга.
Наздраве! :D
Човек ти си се напил от рано май а :lol: ... На всички честито ! Доста късмет , здраве , и любов през новата 2007 година ... Всичко най-хубаво и целите който имате пред себе си да бъдат постигнати :wink:
Наздраве .... BTW a утре на 1-ви имам и имен ден малеее :lol:
Хайде и от мен ЧНГ предварително - много здраве, щастие, късмет, любов, успехи и т.н.
http://thumbs.dreamstime.com/thumb_95/1162516626a33aeQ.jpg
Последен пост за тази година - отивам да празнувам :mrgreen:
Хахах аз не мислех да пиша офтопици ама като го прочетох това за последния пост за тази година и си викам...пффф няма да изпусна :D Та да ви е честита новата 2007-ма,да ви се случат всички готини неща които дори ви е било страх да си пожелаете.Нека контузиите само да ви заобикалят а мускулите само се слагат,трупайте с желание и успех в всички нчинания! :D
Аре и аз да се включа нека през новата година постигнете всичко за което мечтаете и се борите много успехи в спорта и внимателно с алкохола.Аз май ще прекаля малко ама не сам се напивал от 1 година и нагоре нека днес се отпусна и да не съм културист за една нощ дано не ми навреди това :lol:
Момчета ЧНГ и от мен.Нека сме живи и здрави,всичко друго с постояннство се постига :wink: http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16961_rs.swf :D
31.12.06
20:53
След няколко часа имате по едно ЧНГ и от мен.Айде тежки тренировки и леки контузии през идната година :)
31.12.06
21:32
Честито и от мен, пожелавам на всички успехи през новата 2007 и всичко най-хубаво.
Хехе Аз ли да съм близичкоооо до комп на нова годинкка :shock: .
Айде честито и от мен! Мноу здраве , щастие парички женички и постигане на личните цели!
пп: айде ставам от компа че още чакат за него :lol:
01.01.07
00:08
Ч.Н.Г и от мен ... Пожелавам ви много здраве, щастие, любов, късмет, пари че без пари бодибилдинк няма.. :P и всичко най-най през новата година..
честита нова година! пожелавам на всички тук да са здрави и мн успехи в залата, а на bb-team да посрещаме още много години заедно :)
01.01.07
07:30
Eeee, мислех си че само аз не спя днес :)
Айде честито на всички, всичко най-хубаво!
01.01.07
11:03
Честита нова година и от мен. Да сте живи и здрави това е най-важното.
01.01.07
11:04
Честита Нова Година!
Всичко най-хубаво през 2007-ма, надявам се да Ви зарадваме с новите услуги, които подготвяме. :)
01.01.07
11:54
Честита нова година на всички ! Пожелавам ви много здраве, щастие, любов, късмет както в личен, така и в професионален план и много успехи в бодибилдинга :)
01.01.07
12:04
Честита Нова Година и от мене :D
Желая много успехи, както финансови така и в бодибилдинга :P
Айде по-здрави
Честита да ви е и от мене и пожелавам да постигнете целите които сте си поставили за 2007 година :lol:
Ч.Н.Г.и от мен! 8)
Да сте живи и здрави,но най-вече живи,че тези,които са много ЗДРАВИ на са дълго живи! :wink:
За много години компанията.
П.П. realityman, като излАзАш изпод масата драсни тука, да не се притесняваме излишно за теб... :wink: :lol: :lol:
01.01.07
15:25
За много години
Честита Нова Година на всички!!
Желая ви здраве, пари, спортни успехи и всичко, което си пожелаете да стане реалност.
01.01.07
18:47
Малко ми стана смешно като ти прочетох поста
Миналата година един пич сьщо от рано честити новата години
и сички го изкараха че е пиян :roll: :roll:
01.01.07
18:54
Или пък ще да е от калорийния шок тези дни, при мен беше по-скоро калорийна акция :lol:
ЗА много години ! Да сте живи и здрави, прави и корави 8) :D
Много успехи в залата и извън нея, много приятни мигове и късмет през 2007ма година !!! :) :)
01.01.07
20:42
Момчета ако някой познат е бил снощи в изтервителното и са му дали 3 банки глюкоза и една Ringer трябва ли да тренира утре ?
01.01.07
21:09
4естита Нова Година и от мене към вси4ки колеги от форума с пожелание за през 2007 година оЩе по големи :lol:
01.01.07
22:32
Честито, бъдете живи и много здрави!
01.01.07
23:10
Честита и от мен :)
Живи и здрави да сме-това е най-важното!
02.01.07
00:48
За 5 човека взехме 6 кг месо :). Все пак трябва да започнем новата година на МАХ :lol: .
02.01.07
12:30
Хайде една честитка и от мен . Да сте живи и здрави и да растете повече през новата година . :P
02.01.07
12:45
ЧНГ на всички бъдете много здрави и живи .
Пожелавам ви и по ниски цени на добавките през новата 2007 г. :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече