04.01.07
12:43
Поредния проблем с малките гърди.. Тренирам от около 2 години с прекъсвания и съм установил че при тренировката за гърди ВИНАГИ се помпи само горната част, а никога долната, за което и тя ми е по-слаба, даже почти я няма.. НО... след тренировка, напомпени винаги в горната си част, гърдите визуално стоят добре, даже много добре, според мен, въпроса ми е следния - мога ли да наблегна във всички 3 или 4 упражнения за гърди само на горната част и да очаквам да получа добър визуален ефект и при ненапомпени гърди т.е. да тренирам само горна част с полулег, полулег дъмбел и полулег флайс и 4-то упражнение което играе свързващо между горната и долната част и ще предотврати ефекта на едно “разделение” между двете част (не знам дали ме разбирате :? ). Чувал съм че при маса на горната част, тази маса един вид “се смъква” надолу и дава обем на гърдите :roll:
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим04.01.07
16:22
Чак цялата ти тренировка да е за горни не виждам смисъл. Прави си лег като първо и след това вкарай 2 упражнения за горни. Накрая завършваш с 3 серии кофички и си е супер тренировка за гърди.
3 серии кофички за мен са мечта :roll: , а те лежат в основата на големите долни гърди... ако в края на тренировката успея да направя 3 кофички общо, се радвам :) . Да се надявам че сега като хапвам по-здраво ще имам сили.. но ще отнеме доста време докато почна да ги правя в серии и то по много. Вариянта с лег първо също е приемлив, интересно ми е мнението на хора, които са имали подобен “проблем”
04.01.07
19:26
Мъчи се. Прави колкото можеш. Друг начин няма. Набирания и кофички се правят с набирания и кофички :)
Вариант с хоризонтален лег не е приемлив, ако ти изостават горните гърди. Прави първо вдигане от наклон.
Вариант с хоризонтален лег не е приемлив, ако ти изостават горните гърди. Прави първо вдигане от наклон.
точно горните ми гърди са силни, а долните не, за това и пускам темата, за да видя дали мога да наблегна само на тях, защото долната част изобщо не мърда и да разбера дали ако правя само горна част ще имам резултат
Ами нещо не ми се връзва да тренираш горна част, а да ти расте повече долната. Прави лежанка и кофички, от това растат целите гърди, с предимство точно на тази част, която искаш.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече