cell tech hardcore

05.01.07
07:56

здравеите искам мнениа за ето това  http://www.massnutrition.com/products.cfm?cur_man=MUSCLETECH&item=MT104  
пи6е 4е се ка4ва по 3 кила за 7 дена незнам дали е вазмойно но имам списание в което пи6е 4е се исползжа от наи добрите като Ronnye Coleman,Jay Cutler и така на татак.

Нищо чудно да се използва от Джей Кътлър ... все пак МТ му е спонсорът. Продуктът е мн добър, но и цената не е малка. Ако не те бъркат парите - купувай  :wink:

05.01.07
23:08

тези пари за него  не са ми проблем сас доставката 6те ми излезе около 45-50$ ама се 4удя дали да го пия само това или сас някакав протеин.незнам и дали наистина деиства за6тото да се ка4ва по 3 кила на седмица не е ли малко много да не са някакжи анаболи или не6то такова знамли.

SeLeCt

06.01.07
00:18

креатинова матрица...

06.01.07
01:39

добре а кое 6те е по добре като zелта ми е ка4ване на масса това или Cell mass   аз сам на 16год. 185/72 тренирам от по4ти 1год. и половина

06.01.07
03:32

От познат в щатите съм чувал за този продукт само хубави неща  :idea:

[quote author=“stan4o kom6iqta”]добре а кое 6те е по добре като zелта ми е ка4ване на масса това или Cell mass   аз сам на 16год. 185/72 тренирам от по4ти 1год. и половина

Все тая :) И двете са силни и действат. Това са креатинови матрици - смески от новите типове креатин, заедно с подходящи вещества. Опитай, няма да съжаляваш.

Иначе 3 кила на седмица нема как. Те даже ползват креатини, незадържащи вода ... нема начин  :lol:

06.01.07
06:39

мерси на вси4ки ште го взема да го пробвам пак ште видиме какво ште стане  ;-)

06.01.07
18:15

На татък направи 1 тема да кажеш какво е станало :)

SeLeCt

06.01.07
19:39

кви пари ще ти дойде ми пиши на лс плс

SN

07.01.07
16:28

Какво точно представлява тоя продукт ? До колкот четох уж нещо като креатин ,ама 26 пъти по добро ,ама на същия принцип ли действа ? Стана ми интересно даже са зачетох малко у сайта  :wink:  И не ми стана ясно колко е грамажа на една кутия (не ги опраям разликите в метричните системи)  :roll:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1