13.01.07
21:09
Искам да попитам дали сте доволни от него, който го е пил разбирасе.Бях си взел да го тествам, но нещо несъм доволен,трудно се разтваряше и не усетих почти нинакъв ефект.Моля споделете впечетления
13.01.07
21:16
Добре за кво са ти нашите мнения,щом ти самия не си го харесал и няма ефект??Еми кво очакваш се пак това е Оптимум ти сам каза че е гадна марка...недей да си харчиш парите за нея.Нутрим си е друго нещо се пак.Земи си про голда той е the best!
13.01.07
21:49
Тея нутрим треа да ти издигнат паметник на тебе :lol:
Тея нутрим треа да ти издигнат паметник на тебе :lol:
Тва нутрин ако го имам в нас го исипвам в мивката и пускам водата до отмие ... Ама ме е страх да не стане на буци и да ми запиши мивката че тогава става страшно :lol:
14.01.07
09:40
Аз с момента Ви питам за Оптимум оставете другите фирми искам мнения
Каква наглост само?!? :shock:
... и имаш дързостта пак да влезнеш в тоя форум?!? :evil:
Ако питаш мен зарежи тия Оптимум, леля Цецка (съседката) ги произвежда в гаража. Купи си Нутрим, те са най-големия вносител на хранителни добавки в САЩ - меката на бодибилдинга. :wink:
Ама аз защо ли ти говоря ти си знаеш:
[quote author=“Slayer4o”]Nutrim N1 !!!
[quote author=“Slayer4o”]Искам да попитам дали сте доволни от него, който го е пил разбирасе.Бях си взел да го тествам, но нещо несъм доволен,трудно се разтваряше и не усетих почти нинакъв ефект.Моля споделете впечетления
Нутрим са по-добри :lol:
“Ода за Нутрим”
Три дена,откак младите дружини Pro Gold-а събират,
с гърди мъжки лежат и пъжкат.
Три дена,откак младите дружини от Pro Gold-а нишестето филтрират,
с ръце мъжки упорито миксират.
След три дена младите дружини,попухкавяха,подуха се и поумняха,подпухнаха и изтрезняха...
След още три дена младите дружини Про Голда изхвърлиха,WPI-а забравиха и Nutrim затриха.
След още три дена,на третия младите дружини решиха “О,Нутрим,Нутрим”,”О БГ добавки”,не ще дам аз на ваште евтинки ценички,да ме преластят”, “От тук нататък само качеството гледам,не ще се дам,всичко ще прегледам”.
Не ще се дадат те на нишестета и сои,подкрепени с голямо количество консерванти и бои.Както и на всички долнопробни амино-пробои.
14.01.07
22:40
[quote author=“DJПетко”][quote author=“Slayer4o”]Искам да попитам дали сте доволни от него, който го е пил разбирасе.Бях си взел да го тествам, но нещо несъм доволен,трудно се разтваряше и не усетих почти нинакъв ефект.Моля споделете впечетления
Нутрим са по-добри :lol:
“Ода за Нутрим”
Три дена,откак младите дружини Pro Gold-а събират,
с гърди мъжки лежат и пъжкат.
Три дена,откак младите дружини от Pro Gold-а нишестето филтрират,
с ръце мъжки упорито миксират.
След три дена младите дружини,попухкавяха,подуха се и поумняха,подпухнаха и изтрезняха...
След още три дена младите дружини Про Голда изхвърлиха,WPI-а забравиха и Nutrim затриха.
След още три дена,на третия младите дружини решиха “О,Нутрим,Нутрим”,”О БГ добавки”,не ще дам аз на ваште евтинки ценички,да ме преластят”, “От тук нататък само качеството гледам,не ще се дам,всичко ще прегледам”.
Не ще се дадат те на нишестета и сои,подкрепени с голямо количество консерванти и бои.Както и на всички долнопробни амино-пробои.
Ххахахахахха паднах от стола докато го четех, нека аз го сложа в бисерите
джпетко имаш талант бате
Кога Нутрим вкуснете,вкуснете
Кога Нутрим пиинете,пиинете
Когато Нутрим вие пиете,
все едно боза бъркате,ама ръгате....
Кога Про-Голда сипвате,миксвате
Кога Про-Голда миксвате,пиете
Сума нишесте вие бъркате,не само го бъркате,ама пиете...
Една известна песен :wink:
1во за Оптимум Pro 90 не съм чувал, само вие от Нутрим имате такава простотия! Май беше соев протеиен, но съм сигурен, че дори не си си го купувал!!!
2ро темата е лишена от смисъл!
По здрави
15.01.07
11:16
DjПетко само не разбрахме на теб кой ти плаща да пишеш тези глупости, а и голям текстописец си да знаеш защо не се пробваш в Payner ахХАхахахахах
Slayer4o, шапка ти свалям, няма такъв непукист!! :lol: :lol:
Те хубаво са ти махнали бана, ама предполагам, че единствено, за да ти гледат сеира, или с други думи - хвърлили са те на кучетата :lol:
Та въпроса ми е: Не те ли засърбява отзад, след всяко писане по форума?
п.п. Викаш, всяко чудо за три дни, а? :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече