13.01.07
22:10
Кой от двата креатина да избера ! И за двата четох статий но така и се чудя.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
13.01.07
22:16
Всеки ще ти каже различно. Най - добре да пробваш и с двата за да видиш от кой ще се чувстваш по - добре. Пил съм само монохидрат така, че не мога да дам оценка за CEE.
29.01.07
19:53
До преди една седмица, бях правил 2 цикъла с креатин ( със зареждащи дози ) единият на Нутрим, а дригият на БиоТех. Сега си взе етил естер и определено назобва доста по-здраво в сравнение с останалите, пия го успоредно с Мега Мас 3000.
29.01.07
20:12
[quote author=“Nenor”]До преди една седмица, бях правил 2 цикъла с креатин ( със зареждащи дози ) единият на Нутрим, а дригият на БиоТех. Сега си взе етил естер и определено назобва доста по-здраво в сравнение с останалите, пия го успоредно с Мега Мас 3000.
Яко копеле си! Израл си двете най-гадни на вкус добавки :lol:
30.01.07
10:07
[quote author=“manson”][quote author=“Nenor”]До преди една седмица, бях правил 2 цикъла с креатин ( със зареждащи дози ) единият на Нутрим, а дригият на БиоТех. Сега си взе етил естер и определено назобва доста по-здраво в сравнение с останалите, пия го успоредно с Мега Мас 3000.
Яко копеле си! Израл си двете най-гадни на вкус добавки :lol:
не са вкусни, верно е . Много ме учудват Унивърсал, уж са реномирана фирма с качествени и популярни продукти, а маркетинговата им политика е повече от зле. Мега Мас-а не е в кутия, а в консерва :D ( не е боб в крайна сметка ), вкусът е зле и не се разтваря на 100%. Друго си е Делайт на Сайтек ....
тоя mega mass 3000 на universal го правят само за източна европа, на запад отдавна са му забравили вкуса :) По добре пий сурватъчен протеин с вафли!!
10.02.07
13:16
.......
Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:05.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече