Вафлите на НУТРИМ

FIREBLADE

14.01.07
14:20

вчера си зех една вафла на нутрим -delux bar розов.пише че има 30 гр белтък.нали бяхте правили някво изседване на Нутрим според вас има ли наистина 30 гр протеин.тва ако е така тва ше е най-добрата вафла цена/белтък-струва 2 лева. казвайте културисти кво мислите???

ИВ

14.01.07
15:54

Да бе може и да има - пише, че има 34 грама протеин - тия 4 грама за от овесените ядки предполагам. Иначе заместват добре едно хранене - засищат ме . :roll:

14.01.07
18:00

Гъзария .....
2лв-1 кг извара = 180 гр белтък ;) 180:34=5.29 пъти повече протеин за тея пари ;)

14.01.07
18:04

[quote author=“GH0$T”]Гъзария .....
2лв-1 кг извара = 180 гр белтък ;) 180:34=5.29 пъти повече протеин за тея пари ;)
такава извара,за която говориш в всеки магазин ли се продава и приготвя ли се по някакъв начин изобщо кажи ми нещо повече за нея.

14.01.07
18:08

извара на размерване в магазина на до нас  :lol:  Друго не знам ... знам че е хубава :) за начин на приготвяне погледни раздел Рецепти ;)

14.01.07
18:19

[quote author=“GH0$T”]извара на размерване в магазина на до нас  :lol:  Друго не знам ... знам че е хубава :) за начин на приготвяне погледни раздел Рецепти ;)

Влизаш в магазина и казваш 2кг извара така ли ?:)

14.01.07
18:21

Изварата не можеш да си я носиш с теб на всякъде и да си хапнеш когато поискаш,  нали? Тази вафла са я направили със съвсем друга цел. Кагато нямаш мъзможност да се нахраниш с качествена храна или изобщо да се нахраниш. Ако щеш дори, ако са ти писнали скапаните протеини или да се тъпчеш с извара, както на мен. Хапваш една или две вафлички и си готов. Въпроса опира повече до финанси и въпрос на вкус.  FIREBLADE преди няколко дена постнах една тема по въпроса за избор на протеинови блокчета, намери я. прочети я и виж какво казват хората които са ги пробвали. А това колко са качествени и колко протеин има в тях, май никой не може да ти каже за сега.  :wink:

14.01.07
18:53

ЗаЩо да не може да си носи изварата,за кутии и за лъжици да си 4увал.Работата е друга маи те е срам пред колеги или приятели да вадиш кутиите с ядене и сега опираш на протеиновите вафли4ки,по добре изяш една ,,Република,, от колкото тези на Нутрим

Sportex

14.01.07
19:10

[quote author=“GH0$T”]Гъзария .....

А за тия пари знаеш ли колко соево брашно може да си купя, което е 50% протеин.
Ама май и твоето и моето сравнение не са правилни, нали? :roll:

14.01.07
23:15

ЗаЩо да не може да си носи изварата,за кутии и за лъжици да си 4увал.Работата е друга маи те е срам пред колеги или приятели да вадиш кутиите с ядене и сега опираш на протеиновите вафли4ки,по добре изяш една ,,Република,, от колкото тези на Нутрим

Не става въпрос за срам valentinik46. Аз говоря от гледна точка на това, ако нямаш проблем с финансите. Аз лично винаги ще предпочитам да набивам вафли, а не да мъкна кутии с извара. И както казах въпрос на вкус, никой не го насилва, просто си дадох мнението, какво си ме нападнал?

FIREBLADE

15.01.07
11:12

+ това има хора на които не им понася изварата ( примерно НА МЕН)
въпроса ми беше има или няма написаното количество белтък?

15.01.07
11:38

Два пъти съм си взимал, без спомен от кой точно вид, но.. такива световни пърдежи не съм имал от казармата.. Първата асоциация, която ми идва наум е с прословутия залп на Аврора.

15.01.07
11:52

Djadja е прав, удобство си е. Представи си, че си в дискотечка или на кино примерно, какво ще извадиш кутията с извара ли? И не ти трябват 10 мин. да я изконсумираш, а 2. Друг е въпроса, че са доста скъпи и ако са на Nutrim вероятно не отговарят на съдържанието. Аз няколко пъти си взимам от тях, поради липса на други и също ми е интересно дали са чак такива боклуци.

15.01.07
12:16

[quote author=“Neo”]Два пъти съм си взимал, без спомен от кой точно вид, но.. такива световни пърдежи не съм имал от казармата.. Първата асоциация, която ми идва наум е с прословутия залп на Аврора.

:mrgreen:  T’ва за изварата или нутримските “вафлички” :?:  :mrgreen:

qk_bik

15.01.07
12:30

ябе я по-добре си купете преса за правене на вафли и си “компресирайте” изварата във вид на вафла.Гаранция,че някой ще си я помисли за халва.А специално за вафлата на Нутрим,това си е чиста вафла съставена от сплескано сухо млеко и малко марципан,като я ядеш все едно ядеш динамит.И не само защото после пърдиш като в едно детско на декстър.

15.01.07
17:58

[quote author=“qk_bik”]ябе я по-добре си купете преса за правене на вафли и си “компресирайте” изварата във вид на вафла.Гаранция,че някой ще си я помисли за халва.А специално за вафлата на Нутрим,това си е чиста вафла съставена от сплескано сухо млеко и малко марципан,като я ядеш все едно ядеш динамит.И не само защото после пърдиш като в едно детско на декстър.

Какви са тея машинки за правене на вафли  дай инфо ...
Тфа с динамита ме разби  :mrgreen:  :lol:  :mrgreen:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1