14.01.07
14:20
вчера си зех една вафла на нутрим -delux bar розов.пише че има 30 гр белтък.нали бяхте правили някво изседване на Нутрим според вас има ли наистина 30 гр протеин.тва ако е така тва ше е най-добрата вафла цена/белтък-струва 2 лева. казвайте културисти кво мислите???
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
14.01.07
15:54
Да бе може и да има - пише, че има 34 грама протеин - тия 4 грама за от овесените ядки предполагам. Иначе заместват добре едно хранене - засищат ме . :roll:
Гъзария .....
2лв-1 кг извара = 180 гр белтък ;) 180:34=5.29 пъти повече протеин за тея пари ;)
[quote author=“GH0$T”]Гъзария .....
2лв-1 кг извара = 180 гр белтък ;) 180:34=5.29 пъти повече протеин за тея пари ;)
такава извара,за която говориш в всеки магазин ли се продава и приготвя ли се по някакъв начин изобщо кажи ми нещо повече за нея.
извара на размерване в магазина на до нас :lol: Друго не знам ... знам че е хубава :) за начин на приготвяне погледни раздел Рецепти ;)
[quote author=“GH0$T”]извара на размерване в магазина на до нас :lol: Друго не знам ... знам че е хубава :) за начин на приготвяне погледни раздел Рецепти ;)
Влизаш в магазина и казваш 2кг извара така ли ?:)
14.01.07
18:21
Изварата не можеш да си я носиш с теб на всякъде и да си хапнеш когато поискаш, нали? Тази вафла са я направили със съвсем друга цел. Кагато нямаш мъзможност да се нахраниш с качествена храна или изобщо да се нахраниш. Ако щеш дори, ако са ти писнали скапаните протеини или да се тъпчеш с извара, както на мен. Хапваш една или две вафлички и си готов. Въпроса опира повече до финанси и въпрос на вкус. FIREBLADE преди няколко дена постнах една тема по въпроса за избор на протеинови блокчета, намери я. прочети я и виж какво казват хората които са ги пробвали. А това колко са качествени и колко протеин има в тях, май никой не може да ти каже за сега. :wink:
14.01.07
18:53
ЗаЩо да не може да си носи изварата,за кутии и за лъжици да си 4увал.Работата е друга маи те е срам пред колеги или приятели да вадиш кутиите с ядене и сега опираш на протеиновите вафли4ки,по добре изяш една ,,Република,, от колкото тези на Нутрим
14.01.07
19:10
[quote author=“GH0$T”]Гъзария .....
А за тия пари знаеш ли колко соево брашно може да си купя, което е 50% протеин.
Ама май и твоето и моето сравнение не са правилни, нали? :roll:
14.01.07
23:15
ЗаЩо да не може да си носи изварата,за кутии и за лъжици да си 4увал.Работата е друга маи те е срам пред колеги или приятели да вадиш кутиите с ядене и сега опираш на протеиновите вафли4ки,по добре изяш една ,,Република,, от колкото тези на Нутрим
Не става въпрос за срам valentinik46. Аз говоря от гледна точка на това, ако нямаш проблем с финансите. Аз лично винаги ще предпочитам да набивам вафли, а не да мъкна кутии с извара. И както казах въпрос на вкус, никой не го насилва, просто си дадох мнението, какво си ме нападнал?
15.01.07
11:12
+ това има хора на които не им понася изварата ( примерно НА МЕН)
въпроса ми беше има или няма написаното количество белтък?
Два пъти съм си взимал, без спомен от кой точно вид, но.. такива световни пърдежи не съм имал от казармата.. Първата асоциация, която ми идва наум е с прословутия залп на Аврора.
Djadja е прав, удобство си е. Представи си, че си в дискотечка или на кино примерно, какво ще извадиш кутията с извара ли? И не ти трябват 10 мин. да я изконсумираш, а 2. Друг е въпроса, че са доста скъпи и ако са на Nutrim вероятно не отговарят на съдържанието. Аз няколко пъти си взимам от тях, поради липса на други и също ми е интересно дали са чак такива боклуци.
[quote author=“Neo”]Два пъти съм си взимал, без спомен от кой точно вид, но.. такива световни пърдежи не съм имал от казармата.. Първата асоциация, която ми идва наум е с прословутия залп на Аврора.
:mrgreen: T’ва за изварата или нутримските “вафлички” :?: :mrgreen:
15.01.07
12:30
ябе я по-добре си купете преса за правене на вафли и си “компресирайте” изварата във вид на вафла.Гаранция,че някой ще си я помисли за халва.А специално за вафлата на Нутрим,това си е чиста вафла съставена от сплескано сухо млеко и малко марципан,като я ядеш все едно ядеш динамит.И не само защото после пърдиш като в едно детско на декстър.
[quote author=“qk_bik”]ябе я по-добре си купете преса за правене на вафли и си “компресирайте” изварата във вид на вафла.Гаранция,че някой ще си я помисли за халва.А специално за вафлата на Нутрим,това си е чиста вафла съставена от сплескано сухо млеко и малко марципан,като я ядеш все едно ядеш динамит.И не само защото после пърдиш като в едно детско на декстър.
Какви са тея машинки за правене на вафли дай инфо ...
Тфа с динамита ме разби :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече