21.01.07
19:25
Искам да ми дадете някаква информация,ако имате за курса за фитнес инструктури в нса-то.Дали тази година ще се провежда.Миналата година имаше такъв започваше на 13 февруари,но за тази година незнам и във саита на НСА също няма информация никаква.Също телефона на доц.Боянов направо да му звана да питам него.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
22.01.07
11:57
За НСА не знам , но C.O.R.F.I.T ще провеждат курс в началото на месец май съвместно с НСА .
И един нов курс има ISSA - оторизирано лице на курсовете е Момчил Милев и фирма “Красота и Сила”
Мерси за тази информация,но корфита е към 600 лева,а в НСА миналата година беше някаде към 250 лева.За сега,ако има в НСА за кам 300 лева,че догодина може и корфита живо здраво :lol:
Събери си пари за ISSA, но трябва да знаеш англииски! Той си заслужава най-много!
За issa гледах във списанието P&B имаше реклама,но пари не пишеше мисля,че колко пари излиза курса.
23.01.07
11:58
Базовото ниво да стартираш по програмата на ISSA е около 590 долара в цената са включени учебните материали .
30.01.07
10:12
В НСА - Курсът приключи.
Цената му e 300лв
190лв - сметка в НСА
110лв - към федерацията.
Лекцийте води - доцент. Владимир Боянов
има още изпити по Спортна медицина, Анатомия и физиология и психология.
Курса е с продължителност - 14 дена.
Ще се провежда още един курс тази година.
през лятото, може да се обадите на доц. Боянов, за подробности.
PS - Не си мислете, че ако не се подготвите, ще ви пусне на изпита ;)
Поздрави
30.01.07
10:35
Курса при доц.Боянов определено си заслужава.Наистина иска да види че имаш желание и знания/знам го от личен опит-бях във първия му курс преди 15 год./.Също така и курса при Джананов навремето беше върха-задължително всеки ден във залата и яки тренировки за всички плюс изпита беше на теория и практика.За Владовия курс само искам да отбележа че тези които са от провинцията трябва да си калкулират и разходите за престоя които в днешно време не са малко.
30.01.07
11:26
Замислям се сериозно...
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече