23.01.07
01:43
Значи ходя на фитнес близо 2 месеца, килограмите ми почти не са мръднали но за сметка на това сантиметри губя, мисля че това е нормално нали (поне така съм чела). Проблема е че свалям само от кръста нагоре а там вече съм добре, а от кръста надоло нестава. А на мен най-големия ми е проблем в бедрата и прасците. Програмата ми е 1. веларгометър 2. хакен клек 3. разгъване на бедра от седеж 4. сгъване на бедра от лег 5. екстензия 6. гек дек 7. гребане на машина 8. абдукция 9. аддукция 10. коремни преси. Добра ли ми е програмата ходя 3 пъти седмично на фитнес. Имам и проблем с прасците четох много за тях тух във форума, но при мен не е генетично защото те по принцип никога не са ми били големи но имах един период когато не бях добре здравословно и качих много килограми и сега те са доста големи. Забелязвам че съм почнала да ги свалям но само доло до глезените и малко над тях и е много смешно защото там са ми много тънки а нагоре са големи. Моля ако имате някакви идеи как може да се свалят пишете че съм много отчаяна и незнам какво да правя вече :cry: . Благодаря ви предварително.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
23.01.07
08:07
нормално е 1во да свалиш там където са ти най-малко проблемните места и съответно там да ка4ваш най-бързо
Аз не мисля, че програмата ти е добра. Можеш да разгледаш раздела за дамите. Там има няколко програми, които при всички положения са по-добри от твойта. А и след 2 месеца по нея ти е време да я смениш.
Не си писала колко време караш велоергометъра. Трябва да е поне 30 мин. и то след тренировката. Храненето също е важно.
Поздрави!!!
В твоя случай масата на прасците се дължи на мастни натрупвания. Често срещано явление. С общото отслабване ще ти изчезне мазнинката и от прасеца и всичко ще е наред.
23.01.07
10:01
Как искаш да свалиш от краката като тренираш горе долу само тях :roll: и то 3 пъти седмично :shock:
Напиши по колко серий и колко повторения правиш и премести кардиото след тренировката и си сложи 10-15 минути загрявка. :wink:
23.01.07
11:39
Нормално е да сваляш така. И при мен беше така, но постепено всичко се балансира. Тренирай си и краката, но с по-леко и повече повторения. Мисля, че е време да си смениш програмата. :wink:
[quote author=“Engel”]Как искаш да свалиш от краката като тренираш горе долу само тях :roll: и то 3 пъти седмично :shock:
Напиши по колко серий и колко повторения правиш и премести кардиото след тренировката и си сложи 10-15 минути загрявка. :wink:
Хакен клека го правя 2 серии по 25; Разгъване на бедра от седеж 2 * 25; Сгъване на бедра от лег 2*20; екстензия; гек дек 2*15; гребане на машина 2*20; абдукция 2*50; аддукция 2*50; коремни 3*30
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече