Помощ!!! Фитнес програма...

23.01.07
01:43

Значи ходя на фитнес близо 2 месеца, килограмите ми почти не са мръднали но за сметка на това сантиметри губя, мисля че това е нормално нали (поне така съм чела). Проблема е че свалям само от кръста нагоре а там вече съм добре, а от кръста надоло нестава. А на мен най-големия ми е проблем в бедрата и прасците. Програмата ми е 1. веларгометър 2. хакен клек 3. разгъване на бедра от седеж 4. сгъване на бедра от лег 5. екстензия 6. гек дек 7. гребане на машина 8. абдукция 9. аддукция 10. коремни преси. Добра ли ми е програмата ходя 3 пъти седмично на фитнес. Имам и проблем с прасците четох много за тях тух във форума, но при мен не е генетично защото те по принцип никога не са ми били големи но имах един период когато не бях добре здравословно и качих много килограми и сега те са доста големи. Забелязвам че съм почнала да ги свалям но само доло до глезените и малко над тях и е много смешно защото там са ми много тънки а нагоре са големи. Моля ако имате някакви идеи как може да се свалят пишете че съм много отчаяна и незнам какво да правя вече :cry: . Благодаря ви предварително.

23.01.07
08:07

нормално е 1во да свалиш там където са ти най-малко проблемните места и съответно там да ка4ваш най-бързо

23.01.07
08:49

Аз не мисля, че програмата ти е добра. Можеш да разгледаш раздела за дамите. Там има няколко програми, които при всички положения са по-добри от твойта. А и след 2 месеца по нея ти е време да я смениш.
Не си писала колко време караш велоергометъра. Трябва да е поне 30 мин. и то след тренировката. Храненето също е важно.

Поздрави!!!

23.01.07
09:51

В твоя случай масата на прасците се дължи на мастни натрупвания. Често срещано явление. С общото отслабване ще ти изчезне мазнинката и от прасеца и всичко ще е наред.

Celica

23.01.07
10:01

Как искаш да свалиш от краката като тренираш горе долу само тях  :roll: и то 3 пъти седмично :shock:
Напиши по колко серий и колко повторения правиш и премести кардиото след тренировката и си сложи 10-15 минути загрявка.  :wink:

FI

23.01.07
11:39

[quote author=“niksha”]Значи ходя на фитнес близо 2 месеца, килограмите ми почти не са мръднали но за сметка на това сантиметри губя, мисля че това е нормално нали (поне така съм чела). Проблема е че свалям само от кръста нагоре а там вече съм добре, а от кръста надоло нестава. А на мен най-големия ми е проблем в бедрата и прасците. Програмата ми е 1. веларгометър 2. хакен клек 3. разгъване на бедра от седеж 4. сгъване на бедра от лег 5. екстензия 6. гек дек 7. гребане на машина 8. абдукция 9. аддукция 10. коремни преси. Добра ли ми е програмата ходя 3 пъти седмично на фитнес. Имам и проблем с прасците четох много за тях тух във форума, но при мен не е генетично защото те по принцип никога не са ми били големи но имах един период когато не бях добре здравословно и качих много килограми и сега те са доста големи. Забелязвам че съм почнала да ги свалям но само доло до глезените и малко над тях и е много смешно защото там са ми много тънки а нагоре са големи. Моля ако имате някакви идеи как може да се свалят пишете че съм много отчаяна и незнам какво да правя вече :cry: . Благодаря ви предварително.

Нормално е да сваляш така. И при мен беше така, но постепено всичко се балансира. Тренирай си и краката, но с по-леко и повече повторения. Мисля, че е време да си смениш програмата. :wink:

23.01.07
13:11

[quote author=“Engel”]Как искаш да свалиш от краката като тренираш горе долу само тях  :roll: и то 3 пъти седмично :shock:
Напиши по колко серий и колко повторения правиш и премести кардиото след тренировката и си сложи 10-15 минути загрявка.  :wink:

Хакен клека го правя 2 серии по 25; Разгъване на бедра от седеж 2 * 25; Сгъване на бедра от лег 2*20; екстензия; гек дек 2*15; гребане на машина 2*20; абдукция 2*50; аддукция 2*50; коремни 3*30

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1