Еми да определено по-добре се възстановявам... Иначе креатинът си е креатин и си задържа вода независимо в ква комбинация е (ама нали и тва му е смисъла :) :) :) ) Аз го пия по 1 чаена лъжица преди и 1 след тренировка, за да има по-добър ефект :) А в нетренировъчни дни го пия по 1 лъжичка след някое хранене, ма не съм много сигурен дали така трябва (в нетрен. дни)
11.06.07
19:21
казано от giantflea на 11.06.07, 19:05:
Еми да определено по-добре се възстановявам... Иначе креатинът си е креатин и си задържа вода независимо в ква комбинация е (ама нали и тва му е смисъла :) :) :) ) Аз го пия по 1 чаена лъжица преди и 1 след тренировка, за да има по-добър ефект :) А в нетренировъчни дни го пия по 1 лъжичка след някое хранене, ма не съм много сигурен дали така трябва (в нетрен. дни)
А някаква зареждаща доза има ли пак или не и за колко дни ти стига ?
А иначе на тази фирма съм пил глюкозамина и съм много доволен имах болки в лактите по едно време и за 1 месец се оправих ... препоръчвам го на тези които имат проблем със ставите.
Мнението беше редактирано от The Prowler на 11.06.07 19:22.
Лично аз не съм правил зареждане, щото не пише да трябва пък и това не е чист креатин.... Няма смисъл. А иначе смятай-5гр преди и 5гр след тренировка и в нетренировъчни дни по 5 гр.Чиста математика :) Е са зависи и колко пъти в седмицата тренираш ;) А м/у др не е лошо да го комбинираш с някое протеинче напраимер...
Ще може ли някой по запознат да каже в тоя магазин на Крика има ли го протеина на Power food и ако някой го е ползвал да сподели мнението си.
казано от BobaN на 29.04.07, 09:25:
Някакви идеи за Amino Power 3000-500mg - 250caps ?Добри ли са? Как се приемат, по колко таб. на ден?
http://espowerfood.com/magazin/index.php?productID=45
Пият се по 3 капсули 3 пъти дневно.
Мнението беше редактирано от Zlatina на 13.06.07 13:58.
Хайде още някой да сподели мнение... А магазина на КРИКА е АДСКИ СКЪП...бахти скъпчията....Глюкозата където струва 2.40 в магазин някой друг той я дава на 4лв.?!?!? ?Лудаа работа..
За добавките един приятел ползва креатина и качи 20кг сила а и към 5-6кг мускули, ама неговото тяло е много предразположено към това...Абе ген...
Един познат е пробвал гейнера.Каза, че за месец качил 5 кг.Майка ми пък използва течниа Л-карнитин.Много е доволна. Чуствително и намалил апетита и свалила някой друг килограм.
Сега имат и още нови продукти:
CreaMass -1кг- 20 лв
Creatine Matrix-120 caps- 25 лв
DHEA-60 caps- 25 лв
Мнението беше редактирано от Zlatina на 16.07.07 09:21.
Почнах Етил Естера... За сега се чувствам добре...3 та тренировка и усещам повишаване на силата...Което е добре имайки предвид
колко отпаднал бях....
100г. 17лв.
За сега толкова за в бъдеще дано има само хубаво инфо..
Ползвал сам л-карнитина на тази фирма , на мен лично добре ми действа този продукт , а цената е супер ...
http://www.maxefect.com/bb/magazin/3493.html
DHEA-та мисля че беше про хормони които в тялото се трасформират на тестостерон или нещо от сорта ... то в тялото си има DHEA и чак след 20г май производството и почва да намаля ...
16.10.07
13:58
Лятото пих техния Таурин... със същя успех можеше да си пия и сода бикарбонат.
16.10.07
14:41
казано от Sioks на 16.10.07, 08:06:
А някой да знае нещо за DHEA ?? КОментари отзиви?
http://supplements-info.hit.bg/DHEA.html
Ето малко инфо
16.10.07
14:57
казано от Sioks на 16.10.07, 08:06:
А някой да знае нещо за DHEA ?? КОментари отзиви?
Защо не пробваш това : nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=57&Itemid=46
Незнам какво е целта ти, но .. чета статия за този продукт в bodybuilding.com, нека да преведа част от нея :
... Въпрос : Защо да не използваме ДХЕА за намаляване на теглото ?
Отговор : За нещастие, превръщането на ДХЕА в полови хормони е причина за загриженост. Увеличените нива на ДХЕА могат да предизвикат на тестостероновите и естрогеновите нива при мъжете и жените, увеличавайки рискът за репродуктивни ракови заболявания, като например рак на гърдата и рак на простатата.
... Въпрос : Съществува ли безопасна алтернатива на ДХЕА ?
Отговор : Да. Базирайки се на работата на д-р Хенри Ларди от Университетът в Уисконсин, Отдел по Биохимия, знаем че 7-KETO предлага много от ползите на ДХЕА без превръщане в половите хормони естроген и тестостерон. А колкото до зогубата на тегло, изследването на д-р Ларди показва, че 7-КЕТО е дори по-потентен за стимулиране на ензимите отговорни за термогенезата (изгаряне на калории). Д-р Ларди е награден с U.S. патент за 7-КЕТО като метод за контролиране на теглото без ефект върху апетита и без да подбужда синтезата на полови хормони.
Цялата статия тук : http://www.bodybuilding.com/fun/atd1.htm
Здр. на всички , ако някои се интересува от продуктите на POWER FOOD, може да ви обясня всичко сварзано с продуктите и фирмата ни.Искам да ви кажа,че вече ще имаме офис и магазин в студентски град на улица Хр.Вакарелски номер 3.
16.10.07
20:20
POWER, предлагам да направиш своето представяне и в раздела ни за производители / дистрибутори: http://www.bb-team.org/forums/viewforum/41/. Благодаря.
Някой да сподели мнение за новите креатини?!?! Малат...Етил естер...Матрикс и прочие...