Суроватъчни Аминокиселини 2700мг

31.01.07
17:18

Взех си ги насипно , продавачката каза че са по 2700мг (дано е така) . Как да ги пия ?

31.01.07
17:59

[quote author=“dobrilov”]Взех си ги насипно , продавачката каза че са по 2700мг (дано е така) . Как да ги пия ?

На опаковката трябва да пише. Аз ги избягвам тия аминокиселини, щом ги няма в каталога на Унивърсал. Доколкото знам, се произвеждат само за нашия регион.

31.01.07
18:08

[quote author=“WHOA”][quote author=“dobrilov”]Взех си ги насипно , продавачката каза че са по 2700мг (дано е така) . Как да ги пия ?

На опаковката трябва да пише. Аз ги избягвам тия аминокиселини, щом ги няма в каталога на Унивърсал. Доколкото знам, се произвеждат само за нашия регион.

Изобщо прочетели какво съм написал ? Кой е казал ,че са на Universal?

31.01.07
18:21

[quote author=“dobrilov”][quote author=“WHOA”][quote author=“dobrilov”]Взех си ги насипно , продавачката каза че са по 2700мг (дано е така) . Как да ги пия ?

Изобщо прочетели какво съм написал ? Кой е казал ,че са на Universal?

Да добре насипно са, ОК. Казах Унивърал ,защото не съм виждал друг производител да предлага 2700.

31.01.07
18:23

Интересува ме как се пият

31.01.07
20:46

[quote author=“dobrilov”]Интересува ме как се пият

през устата - орално :lol:
пии по 2-3 преди и след тренировка, с всяко хранене по 2-3

КУМЧО ВЪЛЧО

31.01.07
21:15

[quote author=“dobrilov”]Взех си ги насипно , продавачката каза че са по 2700мг (дано е така) . Как да ги пия ?

аз насипно не купувам  :shock:

31.01.07
21:43

За първи път чувам за насипни АК...Аз също не бих си взел такива.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1