Кое как и кога???

01.02.07
18:37

Сега момеции понеже ми испадна супер оферта за продукти на BIOGAME знам че не са кои знае какви но и нямам много пари илишни.Та сам намислил тука да купя това онова и ето какво е то :
SUPERMASS-геинер - 3кг.
BCAA+ - Анинокиселине с разклонена верига - 100таб.
Creatine 500г
Glutanine 100г
Понеже тука има и доста млечни,суроватъчни,яични е всякакви други искам да ми кажете какав още протеин да си взема евентуално за преди лягане или сутрин или презденя да си пия.Аз ще си взема и таурин но от другаде на друга фирма.Запознах ви дотук с продуктите сега да премина към същността на въпроса ми та може ли някои да ми каже как е наи добре да ги пия кое след кое и кога в тренировъчни и не трен. дни.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!

01.02.07
19:31

Поне да беше казал каква е супер офертата

01.02.07
19:40

Цената на която ми ги дават са офертата  :x

TU

01.02.07
19:46

Ще ти кажа аз как ги пия
-в трен ден
30мин преди трен амино, креатин и глутамин
веднага след тренировка пак същото
Приемай ги с бързи въглехидрати

-в почивен ден
3 пъти на ден прием на амино
сутрин на гладно креатин
вечер преди лягане глутамин

01.02.07
22:09

А оше нещо можеш ли да ми кажеш да пия или тия работи ще ми сваршат работа...а таурина как да го пия?Искам и още един протеин да си взема кои на BIOGAME знаеш да е бавно даистващ за презноща примерно или за през деня?

02.02.07
09:53

с какъв стаж си?

02.02.07
20:36

Стажа ми е около 3/4 години но прекаснах за малко е малко малко 1.5 година и станах на нищо.Та искам да ми кажете поне още един протеин бавно деистващ да си взема или да през ноща или за през деня когато немога да ям.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1