07.02.07
02:34
Значи замислил съм да пия следната комбинация - глутаминче , суроватъчно протейнче и креатинче :) Избрал съм следното:
:arrow: Ultra Whey Pro 750gr. - Biotech
:arrow: 100%Creatine Monohydrate 500gr. - Biotech
:arrow: Glutamine Powder 150gr. - Optimum Nutrition
Замислям да направя цикъл от 1 месец.Какво мислите :roll: ?
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
HS Labs Creatine Powder
Креатин монохидрат
Ostrovit Whey Protein Isolate
Ostrovit Creatine Monohydrate Powder
Креатин монохидрат
Kevin Levrone LevroISO Whey
Още предложения от BB-Shop
07.02.07
11:31
[quote author=”[.::Ultras::.]”]Значи замислил съм да пия следната комбинация - глутаминче , суроватъчно протейнче и креатинче :) Избрал съм следното:
Става .
Ако имаш пари не е никак лошо и гейнър и амино киселини да си вземеш.
Но в случая комбинацията е чудесна :lol:
07.02.07
12:06
А в какви дози ще ги пиеш? Защото протеина и глутамина ми се виждат малко за 1 месец.
07.02.07
13:25
Понеже сичко ми излиза ~100 кинта , а неам мн. пари като свърши глутамина ще си взема още 150гр. протейна по пестеливо ще го пия , но дай боже да има пари ще си зема още 1 пакет като и той свърши. Взе пак всичко опира до средства :)
[quote author=”[.::Ultras::.]”]Понеже сичко ми излиза ~100 кинта , а неам мн. пари като свърши глутамина ще си взема още 150гр. протейна по пестеливо ще го пия , но дай боже да има пари ще си зема още 1 пакет като и той свърши. Взе пак всичко опира до средства :)
По-добре си вземи пак протеин вместо глутамин
[quote author=”[.::Ultras::.]”]Значи замислил съм да пия следната комбинация - глутаминче , суроватъчно протейнче и креатинче :) Избрал съм следното:
не знам какво очакваш да стане с тези неща, но повече от малко сила, качена заради креатина, не очаквай.
07.02.07
17:51
[quote author=“FRANKO1”][quote author=”[.::Ultras::.]”]Значи замислил съм да пия следната комбинация - глутаминче , суроватъчно протейнче и креатинче :) Избрал съм следното:
не знам какво очакваш да стане с тези неща, но повече от малко сила, качена заради креатина, не очаквай.
По твойта логика няма смисал да се пие глтамин и протейн , изобщо за кво се продават тия неща , като не вършат работа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: След месец и половина ще ти споделя къв е бил ефекта , гарантирам ти , че няма да е само “малко сила” :wink: :wink:
07.02.07
18:04
А защо не вземеш само креатин и протеин? Примерно взимаш си както си си решил 500 гр. креатин, който ще ти стигне за почти два цикъла от по месец месец и половина (ще си направиш между тях почивка от 3-4 седмици). Креатина ако го вземеш в пакет ще излезе 31.50 (ако нямаш няква празна кутия, вземи си го в кутия - 34.50), а протеина си го взимаш в пакет (като гледам така си решил). Взимаш 2 пакета протеин (1500 гр.) - 70 лв. и максимум ще ти излезе 105 лв. ! Ще ти стигнат за доста време, протеина за месец и има няма 10 дена зависи как го пиеш и после ако имаш пари си зимаш още протеин за да си направиш и втория цикъл с креатина!
07.02.07
23:37
А според мен е по-добре само креатин+глутамин и храна.
И един тъп въпрос.
Как точно се пие глутамина?
Из инструкциите пише, че преди и след, ама непосредствено след края на тренировката или малко по-късно/ в сайта пише, че при приемане след 30ина мин. и т.н.../
Така, че ..колко преди и колко след :?:
19.02.07
11:58
да кмобинацията е добра
[quote author=”[.::Ultras::.]”][quote author=“FRANKO1”][quote author=”[.::Ultras::.]”]Значи замислил съм да пия следната комбинация - глутаминче , суроватъчно протейнче и креатинче :) Избрал съм следното:
По твойта логика няма смисал да се пие глтамин и протейн , изобщо за кво се продават тия неща , като не вършат работа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: След месец и половина ще ти споделя къв е бил ефекта , гарантирам ти , че няма да е само “малко сила” :wink: :wink:
не съм казал, че няма полза от тези неща!просто с тези количества, които си писал, няма да стане нещо сериозно!
19.02.07
17:35
А къде съм казал , че ще пия само по 1 опаковка ? :lol:
19.02.07
17:51
Братле, аз лично мисля, че ще си дадеш парите на вятъра за креатина и глутамина, защото, за да качиш трябва да дойде от някъде. 100% си чел, че за усилено трениращи се препоръчва по 2 грама протеин на кило телесна маса. Значи ако си 80 кила ти трябват 160 грама на ден(а в тренировъчните дни бих ти препоръчал и повече :) ). Занчи ако от ядене набавяш 80гр да речем ти трябват още 80-100 грама на ден, тоест за 30 дни цикъл(един месец) ти трябват 3 кила. От креатина ще качиш сила, от глутамина ще предпазиш мускулите от сговняне, ама като организма ти няма откъде да си набави нужния белтък няма да качиш много. 100% ще има положителен ефект, но не оптималния и не желания. Поне това е лично мнение :) .
П.П. Моето предложение е да изчакаш още малко, за да си събереш кинти и да си вземешш още протеин, другите работи няма да ти избягат :) .
19.02.07
17:58
[quote author=”[.::Ultras::.]”]А къде съм казал , че ще пия само по 1 опаковка ? :lol:
в първия си пост ?
19.02.07
17:58
От протейн си набавям 45-50гр. белтък на ден :) Другите около 100-120 си ги набавям с ядене :) Спокойно все пак не става само с прахчета , требва си и стабилно ядене :)
Сметай ям по 3-4 пържоли на ден пилешки и големи (да речем 1 по 100гр.) тва са около 50гр. Белтъчини + ~25гр. белтък от К.мляко + лунанков салам малко +/- 100гр. - ~20гр. :) + 2-3 яйца и останалите храни като картофи , ориз , хляб и готово набавят се :)
[quote author=“BuKTop”][quote author=”[.::Ultras::.]”]А къде съм казал , че ще пия само по 1 опаковка ? :lol:
в първия си пост ?
Да тва , че съм написал грамажите такова впечатление създава ;) Грешката е моя :) Е няма да е само това , като свърши протейна (демек скоро) , купувам още :)
добре.да кажем, че за 1(един) месец се храниш добре и приемаш необходимите добавки в необходимите количества, ще качиш максимум 2 кг чисто.ако качиш повече, едва ли ще са чисто месо.направи си сметката поне 2-3 месеца да караш така за да има хубав ефект.
хората правят стероидни цикли по 3 месеца и качват 8-10кг чисто
20.02.07
00:28
Нз тия хора как ги правят тия цикъли :D Вече съм качил кило и половина пък ще видим ;) Щом си казал ;) + тва аз мазно не качвам , а кача ли е съвсем малко количество , тъй че мене не ме мисли , аз квото искам ще го постигна рано или късно :) Този цикъл го правя един вид за “отскок”
20.02.07
15:28
3 месеца.
с 3 месечен стаж ще си качваш килограмите и без никакви добавки.само с хранене.като направиш 2-3 години стаж, пак ще си говорим по колко ще качваш за месец само с добавки.сега си растеш като гъба, но растежа непрекъснато ще намалява и след време ще се радваш на всеки грам и всеки милиметър
ххх ко няма да качиш това сега неможеш да разбереш дали е от хр.добавки,храната или тренировките още си в началото каде мислиш за добавки...тренирай 1 година и нещо да спрат да растът мускулите и да вземеш добавки ама от ся още невиждам смисал пари на вятъра
:wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече