Мляко на прах

SE

07.02.07
22:32

може ли да ми дадете цена за пакетче и хранителни стойности ?

07.02.07
22:39

500 гр. 3.29лв. Иначе по памет към 30г. белтък 50 въглехидрати и 1.5 мазнини

CS

07.02.07
23:05

За ~1.50 има в Бурлекс.

ИВ

08.02.07
10:14

[quote author=“CSKA_FoReVeR”]За ~1.50 има в Бурлекс.

Тоз форум не е само за Варненци. :lol:

09.02.07
09:06

Да не стане като с нутрим. “голям тарикат съм много са евтини” и накрая какво стана. :lol:  :lol:  :lol:
1.50 е нереална цена. Сигурен ли си за грамажа???Ако приемем че от 0.5л мляко стават 100г сухо мляко. Демек за 500г сухо трябват 2.5л нормално, което прави тази цена. Ами производството, ами опаковката, ами надценката на доставчика, ми 20% надценка в магазина. Каква се далаверата не този производител??? Няма да ти казвам сети се сам :wink:

09.02.07
17:01

[quote author=“KLEKNALIQ”]Да не стане като с нутрим. “голям тарикат съм много са евтини” и накрая какво стана. :lol:  :lol:  :lol:
1.50 е нереална цена. Сигурен ли си за грамажа???Ако приемем че от 0.5л мляко стават 100г сухо мляко. Демек за 500г сухо трябват 2.5л нормално, което прави тази цена. Ами производството, ами опаковката, ами надценката на доставчика, ми 20% надценка в магазина. Каква се далаверата не този производител??? Няма да ти казвам сети се сам :wink:

Сухото мляко е особен продукт. Всички млекопроизводители и млекопрепаботватели в Европа се споснорират и субсидират. Ако не си виждал цистерна с мляко в Европа по зелените номера ще ги познаеш - не плащат данъци. В Германия има огромно свръхпроизвдство на мляко. Затова големи количества се преработват на сухо мляко, което се изнася. В НИгерия същото това сухо мляко се продава по около 30 евроцрнта дозата. От една доза се прави 1 литър мляко с добавяне на вода. Най-най-евтиното мляко в Германия струва 49 евроцента (1,5% евтин магазин ). Цената е много относителна. Зависи от субсидиите  много!!! А и една немска крава дава 30 литра мляко на ден ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1