Добавки за ММ

Taen

09.02.07
23:04

Може да има множество теми по този въпрос, но не намерих много, защото все са узаглавени по странен начин +тва нямат моя ‘проблем’ ;) . Значи 65 кг съм, ръка 32, гръдна обиколка 95. тренирам от лятото, т.е. 6-7 месеца. Искам да натрупам още съвсем малко маса. Примерно до 35 ръка и 100 гръдна обиколка, обаче искам да стане до идното лято и да може също да се орелефя до тогава. Възможно ли е това и ако ‘да’ с какво?

10.02.07
00:50

Ами това става с протеин+креатин  :wink:

В никакъв случай не искам да те обидя, но защо даваш приоритет на релефа при мерките, за които спомена? Защо не акцентираш основно на качването на мускулна маса?

А и преди всичко си направи хранителен режим, който да е адекватен на целите ти и да съдържа всичко необходимо (не ме питай кое е то, прочети в изданието) и чак след това прецени, дали е време да си купиш някоя кутия със “златен прах”. :)

Taen

10.02.07
10:17

[quote author=“dimitar.mihaylov”]В никакъв случай не искам да те обидя, но защо даваш приоритет на релефа при мерките, за които спомена? Защо не акцентираш основно на качването на мускулна маса?

Ами аз искам да акцентирам на масата де. Искам още маса да натрупам и до лятото ако може да орелефя това което съм натрупал. Изглежда ми малко невъзможно, ама викам си да ви питам. Иска ми се още малко маса. По 3-4 санта МАКС! на ръката и на гърдите толкова някъде(заедно с гърбва - перки, глубпости..) и после да се орелефи. И това ми се иска да стане до лятото. (Сега дано сте ме разбрали :) ). И кажете к’во да пия - марка, модел  :P , цена която ще ми излезне горе-долу, защото аз си нямам НИКАКВО! понятие от тез добавки. Чувал съм от тоз и онзи, ама т’ва го нямам за нищо.

10.02.07
10:28

Optumum 100% Whey+BCAA Optimum,ама са скъпи...Ако поръчаш от http://nutritiontarget.com/ ще излезнат по-евтино,но ще почакаш...

Edit:След доста гледане на съдържанията на протеините видях,че Cytosport Whey 5 lbs е най-изгоден откъм цена-съдържание на белтъци(които ти трябва всъщност)...

Taen

10.02.07
10:49

Искам да ми кажете и след колко горе-долу време ще стене ефекта, защото ако не мога да получа желаното до лятото примерно не искам да пия. Целта ми сега е по-ускорено да получа маса и ако може и орелефяване.
(Невъзможно?!  :roll:  :oops: )

ПС: Благодаря 4oKuTo за отговора. :) , ама нещо не мога да намеря т’ва BCAA Optimum(надявам се е отделен продукт от Оptumum 100% Whey : ) също както и Cytosport Whey 5 lbs :evil:  :evil: Много шибана търсачка ей!  :evil:

10.02.07
11:07

[quote author=“Taen”]Искам да ми кажете и след колко горе-долу време ще стене ефекта, защото ако не мога да получа желаното до лятото примерно не искам да пия. Целта ми сега е по-ускорено да получа маса и ако може и орелефяване.
(Невъзможно?!  :roll:  :oops: )

ПС: Благодаря 4oKuTo за отговора. :) , ама нещо не мога да намеря т’ва BCAA Optimum(надявам се е отделен продукт от Оptumum 100% Whey : ) също както и Cytosport Whey 5 lbs :evil:  :evil: Много шибана търсачка ей!  :evil:

Ефектът не зависи главно от добавките,а от хранителния ти режим и здравите тренировки...Протеини,креатини и тем подобни просто засилват и ускоряват нещата,но при правилно съчетаване с фитнес и добро хранене(ограничаване на мазнини и въглехидрати,а увеличаване на белтъци) :wink:
А в http://nutritiontarget.com ,търсачката работи добре...Пишеш фирмата(Оптимум или която е там),после вида добавка избираш отдолу и излиза всичко на тази фирма...Използвай разширено търсене...

Edit:С постоянство и воля,максимално качествено съчетаване на храна,фитнес и добавки,до лятото ще усетиш голяма разлика...

Taen

23.02.07
16:24

Ще има ли ефект(покачване на ММ) ако пия около месец протеин? Хранителния ми режим е добър и имам покачване на килограми, но искам по-ускорено да стане. Примрено още 5кг. Възможно ли е? В момента съм 65кг.

23.02.07
18:11

[quote author=“Taen”]Ще има ли ефект(покачване на ММ) ако пия около месец протеин? Хранителния ми режим е добър и имам покачване на килограми, но искам по-ускорено да стане. Примрено още 5кг. Възможно ли е? В момента съм 65кг.

Еми ще има...Яж като животно,пий протеин и просто не може да няма разлика :wink: А и съм чувал,че винаги се усеща разлика,след като пиеш качествен протеин за пръв път :wink:

Taen

24.02.07
12:33

[quote author=“4oKuTo”][quote author=“Taen”]Ще има ли ефект(покачване на ММ) ако пия около месец протеин? Хранителния ми режим е добър и имам покачване на килограми, но искам по-ускорено да стане. Примрено още 5кг. Възможно ли е? В момента съм 65кг.

Еми ще има...Яж като животно,пий протеин и просто не може да няма разлика :wink: А и съм чувал,че винаги се усеща разлика,след като пиеш качествен протеин за пръв път :wink:

Ама става въпрос за около 1 кутия протеин. Не повече. Максимук 1 месец да пия. Просто искам да дръпна маничко и после да си тренирам на чисто.

25.02.07
13:04

хах на чистов вика ... :D :D :D ... все едно че ша се зобиш говориш  :o :lol:  :lol:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1