09.02.07
23:04
Може да има множество теми по този въпрос, но не намерих много, защото все са узаглавени по странен начин +тва нямат моя ‘проблем’ ;) . Значи 65 кг съм, ръка 32, гръдна обиколка 95. тренирам от лятото, т.е. 6-7 месеца. Искам да натрупам още съвсем малко маса. Примерно до 35 ръка и 100 гръдна обиколка, обаче искам да стане до идното лято и да може също да се орелефя до тогава. Възможно ли е това и ако ‘да’ с какво?
10.02.07
00:50
Ами това става с протеин+креатин :wink:
10.02.07
01:35
В никакъв случай не искам да те обидя, но защо даваш приоритет на релефа при мерките, за които спомена? Защо не акцентираш основно на качването на мускулна маса?
А и преди всичко си направи хранителен режим, който да е адекватен на целите ти и да съдържа всичко необходимо (не ме питай кое е то, прочети в изданието) и чак след това прецени, дали е време да си купиш някоя кутия със “златен прах”. :)
10.02.07
10:17
Ами аз искам да акцентирам на масата де. Искам още маса да натрупам и до лятото ако може да орелефя това което съм натрупал. Изглежда ми малко невъзможно, ама викам си да ви питам. Иска ми се още малко маса. По 3-4 санта МАКС! на ръката и на гърдите толкова някъде(заедно с гърбва - перки, глубпости..) и после да се орелефи. И това ми се иска да стане до лятото. (Сега дано сте ме разбрали :) ). И кажете к’во да пия - марка, модел :P , цена която ще ми излезне горе-долу, защото аз си нямам НИКАКВО! понятие от тез добавки. Чувал съм от тоз и онзи, ама т’ва го нямам за нищо.
Optumum 100% Whey+BCAA Optimum,ама са скъпи...Ако поръчаш от http://nutritiontarget.com/ ще излезнат по-евтино,но ще почакаш...
Edit:След доста гледане на съдържанията на протеините видях,че Cytosport Whey 5 lbs е най-изгоден откъм цена-съдържание на белтъци(които ти трябва всъщност)...
10.02.07
10:49
Искам да ми кажете и след колко горе-долу време ще стене ефекта, защото ако не мога да получа желаното до лятото примерно не искам да пия. Целта ми сега е по-ускорено да получа маса и ако може и орелефяване.
(Невъзможно?! :roll: :oops: )
ПС: Благодаря 4oKuTo за отговора. :) , ама нещо не мога да намеря т’ва BCAA Optimum(надявам се е отделен продукт от Оptumum 100% Whey : ) също както и Cytosport Whey 5 lbs :evil: :evil: Много шибана търсачка ей! :evil:
[quote author=“Taen”]Искам да ми кажете и след колко горе-долу време ще стене ефекта, защото ако не мога да получа желаното до лятото примерно не искам да пия. Целта ми сега е по-ускорено да получа маса и ако може и орелефяване.
(Невъзможно?! :roll: :oops: )
ПС: Благодаря 4oKuTo за отговора. :) , ама нещо не мога да намеря т’ва BCAA Optimum(надявам се е отделен продукт от Оptumum 100% Whey : ) също както и Cytosport Whey 5 lbs :evil: :evil: Много шибана търсачка ей! :evil:
Ефектът не зависи главно от добавките,а от хранителния ти режим и здравите тренировки...Протеини,креатини и тем подобни просто засилват и ускоряват нещата,но при правилно съчетаване с фитнес и добро хранене(ограничаване на мазнини и въглехидрати,а увеличаване на белтъци) :wink:
А в http://nutritiontarget.com ,търсачката работи добре...Пишеш фирмата(Оптимум или която е там),после вида добавка избираш отдолу и излиза всичко на тази фирма...Използвай разширено търсене...
Edit:С постоянство и воля,максимално качествено съчетаване на храна,фитнес и добавки,до лятото ще усетиш голяма разлика...
23.02.07
16:24
Ще има ли ефект(покачване на ММ) ако пия около месец протеин? Хранителния ми режим е добър и имам покачване на килограми, но искам по-ускорено да стане. Примрено още 5кг. Възможно ли е? В момента съм 65кг.
Еми ще има...Яж като животно,пий протеин и просто не може да няма разлика :wink: А и съм чувал,че винаги се усеща разлика,след като пиеш качествен протеин за пръв път :wink:
24.02.07
12:33
Еми ще има...Яж като животно,пий протеин и просто не може да няма разлика :wink: А и съм чувал,че винаги се усеща разлика,след като пиеш качествен протеин за пръв път :wink:
Ама става въпрос за около 1 кутия протеин. Не повече. Максимук 1 месец да пия. Просто искам да дръпна маничко и после да си тренирам на чисто.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече