Бира и Креатин :D

10.02.07
01:41

Абе почвам цикъл креатин и въпроса ми е дали мога от време на време да пия по 1 бира , щото си ебалу веку как викат  сръбите... Много я любя бирата , ако не изпия през деня 1 бира трудно заспивам.Знам , че когато пиеш креатин алкохола е забранен , ма хора идва ТРИФОН ЗАРЕЗАН - 1 чашка винце “за здраве” или поне в седмицата 1-2 бири да пия ?  :roll:  :roll:
Къса ми се сърцето , честно ...

10.02.07
02:37

Ами аз лично в месеца веднъж или дваж си позволявам да си пийвам по 2-3 бири  :oops:  , но ако трябва да бъда честен не ми се е отразило зле или поне така си мисля  :roll:

dn_bg

10.02.07
03:35

Аз като смеся креатина с алкохол съмзабелязал че ми избива ситно акне  :cry:

10.02.07
08:25

Aз пък като смешам креатин+алкохол почват да ме болят бабреците на следващия ден и си мисля че това е така защото алкохола обезводнява организма...

10.02.07
08:33

Споко, на мене нищо ми няма :) . Пий скокойно и креатин и не само бира, а каквото ти душа иска - не сме отшелници я :) . Само си взимай повечко водичка и като си лягаш шишето с вода е задължително да е до леглото .

10.02.07
10:33

Виж ся алкохола трябва го ползваш с чалъми  :wink:.Зависи кога и с какво комбинираш бирата,също така и какво е количеството.1 бира на гладно е екстра,стига да не я комбинираш с пър.картофи,цаца и други мазни мезета в 20:00ч.(не че наобяд можеш).Примерно последно хранене в 20:00 часа излизаш с приятели към 21:00,22:00ч пиеш една бира е добре,даже ще отслабваш,не робувай на невежи изказвания бирено шкембе и глупости.За виното 1 чаша също става с вечерята с месцето било то пилешко или свинско.Въпроса е да не се напиваш и да си труп през 2 дни.Да добавя,че даже на гладно от 1 бира ще те завърти повече...

10.02.07
12:46

Брато аз съм 57 кила , боли ме фара дали ще напълнея  :lol: Вместо бирено коремче иам некви лудите плочки  :lol:

Иначе си я пийвам биричката сутрин :D М/у 9/12часа

10.02.07
13:06

Братле, щом си 57 кила, да не ти пука по колко и кога пиеш, само гледай да не се отрязваш(много). Ако си решил да ставаш културист не пий, ама ако тренираш за форма и малко да качиш - споко и поркай на воля :) . Аз така правя :) .

Ако е само бира може да пиеш. Иначе на твърдо може да те заболят бъбреците.

10.02.07
20:15

Да бе , щото съм чувал , че алкохол (къвто и да е) + бира = бъбреци и черен дроб на създарма ...

icinkyyy

10.02.07
20:54

а има ли проблем ако всеки ден си правя по 1-2 бирички , а пък почивните дни малко повече ?

Еми недей чак толкова.  :D

10.02.07
22:13

Абе, аз пия креатин и пукам доста често твърд алкохол пък нищо не съм усетил :roll:  :lol:

RA

12.02.07
22:21

малеиии пиини си бирица и ракиика и креатинче па вари блъскаи.ААа междудругото да ти каа че в саита на бб тиим има статия за алкохола и фитнеса

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1