10.02.07
01:41
Абе почвам цикъл креатин и въпроса ми е дали мога от време на време да пия по 1 бира , щото си ебалу веку как викат сръбите... Много я любя бирата , ако не изпия през деня 1 бира трудно заспивам.Знам , че когато пиеш креатин алкохола е забранен , ма хора идва ТРИФОН ЗАРЕЗАН - 1 чашка винце “за здраве” или поне в седмицата 1-2 бири да пия ? :roll: :roll:
Къса ми се сърцето , честно ...
Pure Nutrition Diet Pasta
Pure Nutrition Digest Matrix
Растителни храносмилателни ензими
Pure Nutrition Digestive Enzymes
Храносмилателини ензими
Pure Nutrition Detoxifier
Delicious N' Nutritious Био хляб с ленено семе
Delicious N' Nutritious Натурален Омега Хляб С Моркови - 300 Г
Още предложения от BB-Shop
10.02.07
02:37
Ами аз лично в месеца веднъж или дваж си позволявам да си пийвам по 2-3 бири :oops: , но ако трябва да бъда честен не ми се е отразило зле или поне така си мисля :roll:
10.02.07
03:35
Аз като смеся креатина с алкохол съмзабелязал че ми избива ситно акне :cry:
Aз пък като смешам креатин+алкохол почват да ме болят бабреците на следващия ден и си мисля че това е така защото алкохола обезводнява организма...
10.02.07
08:33
Споко, на мене нищо ми няма :) . Пий скокойно и креатин и не само бира, а каквото ти душа иска - не сме отшелници я :) . Само си взимай повечко водичка и като си лягаш шишето с вода е задължително да е до леглото .
Виж ся алкохола трябва го ползваш с чалъми :wink:.Зависи кога и с какво комбинираш бирата,също така и какво е количеството.1 бира на гладно е екстра,стига да не я комбинираш с пър.картофи,цаца и други мазни мезета в 20:00ч.(не че наобяд можеш).Примерно последно хранене в 20:00 часа излизаш с приятели към 21:00,22:00ч пиеш една бира е добре,даже ще отслабваш,не робувай на невежи изказвания бирено шкембе и глупости.За виното 1 чаша също става с вечерята с месцето било то пилешко или свинско.Въпроса е да не се напиваш и да си труп през 2 дни.Да добавя,че даже на гладно от 1 бира ще те завърти повече...
10.02.07
12:46
Брато аз съм 57 кила , боли ме фара дали ще напълнея :lol: Вместо бирено коремче иам некви лудите плочки :lol:
Иначе си я пийвам биричката сутрин :D М/у 9/12часа
10.02.07
13:06
Братле, щом си 57 кила, да не ти пука по колко и кога пиеш, само гледай да не се отрязваш(много). Ако си решил да ставаш културист не пий, ама ако тренираш за форма и малко да качиш - споко и поркай на воля :) . Аз така правя :) .
10.02.07
19:42
Ако е само бира може да пиеш. Иначе на твърдо може да те заболят бъбреците.
10.02.07
20:15
Да бе , щото съм чувал , че алкохол (къвто и да е) + бира = бъбреци и черен дроб на създарма ...
10.02.07
20:54
а има ли проблем ако всеки ден си правя по 1-2 бирички , а пък почивните дни малко повече ?
10.02.07
21:09
Еми недей чак толкова. :D
Абе, аз пия креатин и пукам доста често твърд алкохол пък нищо не съм усетил :roll: :lol:
12.02.07
22:21
малеиии пиини си бирица и ракиика и креатинче па вари блъскаи.ААа междудругото да ти каа че в саита на бб тиим има статия за алкохола и фитнеса
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече